Noticia

Treballada vuitena posició per a Albert Orriols en el Rallye Cristian López
(31.08.2021)

Albert Orriols al Rallye Cristian López

Albert Orriols al Rallye Cristian López

El pilot català va resoldre el seu debut en la prova càntabra de la CERA amb bones sensacions amb el seu Skoda Fabia R5.

Albert Orriols tornava a l’acció després de la merescuda aturada estiuenca i ho feia disputant el Rallye Cristian López, cita valedora per a la nova Copa d’Espanya de Ral.lis d’Asfalt que es va celebrar el passat cap de setmana en les tècniques carreteres de Cantàbria.

Sense experiència prèvia en aquesta prova, Orriols afrontava aquest ral.li amb el clar objectiu de guanyar experiència i coneixement en uns trams molt diferents als que està acostumat a disputar. Amb un recorregut molt tècnic, el català es va centrar en millorar el seu ritme en les segones passades de les especials.

Malgrat la seva inexperiència sobre el terreny, l’osonenc i el seu copilot, Lluis Pujolar, van mostrar una clara progressió ascendent, anant de menys a més i rodant en la majoria d’especials en el Top 8 de la classificació general.

“El Rallye Cristian López era un nou desafiament per a nosaltres i la veritat que va ser un gran repte. La tipologia dels seus trams, les condicions canviants, els diferents tipus d’asfalt de les carreteres càntabres, van fer que fos una carrera molt complicada”, va comentar el pilot de Vic.

Demostrant major ritme en els últims trams de la prova, Albert Orriols va aconseguir finalitzar en una treballada vuitena posició final a menys de dos segons del seu predecessor, la qual cosa li va valer per a sumar punts importants per al seu caseller en la CERA i acabar tercer entre els equips de la Challenge Recalvi-Michelin.

“El balanç general va ser molt positiu tenint en compte que vam aprendre molt en un ral.li completament nou per a nosaltres. El cotxe va funcionar a la perfecció i vam poder guanyar experiència en uns trams en els quals espero tornar a competir en el futur”, va afegir Orriols al final del Rallye Cristian López.

El pilot català tornarà a córrer el pròxim 18 de setembre en el Ral.li de la Llana, cursa puntuable per al Campionat de Catalunya el qual Albert Orriols encapçala la classificació general, posició que tractarà de consolidar en la cita vallesana.

transp
Albert Orriols 2022 | info@albertorriols.com