Noticia

Albert Orriols abandona al Ral·li Girona quan era líder
(22.06.2010)

Fotografia: Agustí Domingo, fotografia en acció del binomi Orriols-Muñoz

Un desafortunat impacte al tercer tram del dia deixa al de Vic fora de cursa quan ocupava la primera plaça de la classificació.

El Campionat de Catalunya de Ral·lis (CCR) arribava aquest cap de setmana a Riudellots de la Selva per a disputar la seva tercera cita de la temporada i l’equip patrocinat per SIMM, format per Albert Orriols i el seu copilot Manel Muñoz, es presentava en terres gironines amb l’objectiu de treure’s l’espina del passat Critèrium del Berguedà. Tot i els bons registres aconseguits en els primers compassos d’aquest ral·li, la història viscuda a l’anterior cita es repetia i Orriols-Muñoz sumaven un altre abandonament mentre rodaven al capdavant; aquest cop per sortida de pista.

El fort ritme imposat per la parella osonenca als comandaments del Mitsubishi Lancer EVO X al primer tram del matí, el de Canyet, deixaria al binomi en plena lluita per les primeres posicions amb el tercer millor registre, a tan sols 1,8 segons del líder.

El bon feeling que sentia Albert Orriols en el primer tram, a bord de la montura de la marca dels tres diamants, feia que ataqués amb tota la seva empenta al segon tram de la jornada. El de Vic i el seu copilot aconseguien un sensacional primer registre scratch a Sant Grau, amb quasi tres segons d’avantatge sobre el seu més immediat perseguidor i passaven a comandar la classificació provisional de la prova.

La tercera cronometrada del dia, la súper especial de 1,73 Kms. ubicada a Riudellots de la Selva, era fatídica pels interessos d’Albert Orriols en aquesta tercera cursa del CCR; una malaguanyada sortida de pista causava danys en el seu vehicle que l’obligaven a retirar-se de manera precoç.

El pilot de SIMM, Albert Orriols, valorava la jornada després del seu abandonament: “Ha sigut tota una llàstima dir adéu, de nou, quan ens estàvem situant líders de la cursa; encara que en aquesta ocasió l’error ha sigut meu. Des que hem començat enguany, entre els problemes mecànics i aquesta sortida de pista, no hem pogut esprémer el nostre potencial i portar-lo fins a final de cursa. En aquestes tres cites hem comprovat que podem estar a dalt de tot de la classificació i esperem que en el proper Ral·li Osona, la prova de casa, no se’ns presenti cap altre tipus d’inconvenient i puguem lluitar per la victòria.”

La propera cita que disputarà l’Equip SIMM serà el Ral·li Osona, el dia 3 de juliol, amb el centre neuràlgic ubicat, com es habitual, a la ciutat de Vic.

 

Ral·li Girona | 19 de juny de 2010
Classificació:
1. Zurita-Amigó (Mitsubishi Evo X) 50:12.4, 2. Vidales-Hereu (Mitsubishi Evo IX) +19.7, 3.
Domingo-Venceslao (Peugeot 206 S1600) +1:04.1,… R. Orriols-Muñoz (Mitsubishi Evo X)
Més informació: www.grn.es/ebe i www.fca.cat

 

 

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com