Noticia

Albert Orriols abandona en el Ral·li Trasmiera
(02.06.2016)

El pilot català juntament amb el seu copilot Manel Muñoz, va dir adéu a la cita càntabra a falta de dos trams en trencar la bomba de gasolina del seu nou Subaru S6 WRC.

La sort torna a jugar-se a l’Albert Orriols. Després de l'abandonament sofert a Andalusia al Ral·li de Vélez-Blanco pel trencament d'un palier en el seu Porsche, el català ha tornat a dir adéu abans d'hora en un ral·li, aquesta vegada el de Trasmiera. Amb el Subaru S6 WRC recent importat de Bèlgica, la intenció d'Orriols a la cita càntabra no era altra que provar el cotxe abans de sotmetre'l a una profunda revisió i reconstrucció.

Durant el ral·li, van tenir un problema amb la caixa de canvis seqüencial i van realitzar diferents ajustos en el set up de suspensions, però tot i així el català no estava del tot satisfet amb el comportament del cotxe. A falta de dos trams per donar per finalitzat el Ral·li de Transmiera, la bomba de gasolina va deixar de funcionar i al no disposar de recanvi, a Orriols no li va quedar més remei que abandonar.

“Excepte per l'abandonament, tot ha estat positiu i estic encantat d'haver corregut aquest ral·li. Vam comprar el cotxe aquesta mateixa setmana, el pintem i ens vam presentar al shakedown sense haver provat el cotxe, el nostre objectiu en aquest ral·li era a manera de test i gaudir d'aquest gran esdeveniment. La caixa de canvis no va quedar ben ajustada i ens va donar problemes tot el cap de setmana i després el de la bomba de gasolina ja ens va obligar a abandonar, de totes maneres, vull agrair a Fran Caldevilla Motor i tot el seu equip pel gran esforç que han fet perquè poguéssim estar presents en aquest Ral·li amb el Subaru, i felicitar a l'organització d'aquest ral·li pel bon tracte rebut", explica Orriols.

El català tornarà a pujar al Porsche al Ral·li de Nueno d'Osca el proper 12 de juny, tot i que comença a plantejar-se trobar-li substitut: "Ens han sortit diferents compradors i pot ser que busquem un altre cotxe més competitiu". No obstant això, encara "no hi ha res clar" i Orriols haurà de reajustar el calendari en funció de les noves condicions. El pla per al Subaru sí que està definit: “el rearmarem sencer, a revisar-en profunditat, canviar-li la decoració i fer algun ral·li més per seguir ajustant".

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com