Noticia

Albert Orriols aconsegueix al Ral·li Pacha la primera victòria de l’any
(30.03.2015)

La parella osonenca, formada per Albert Orriols i Lluís Pujolar, aconsegueix la victòria al Ral·li Pacha amb el Seu Porsche 997 GT3, després d’imposar el seu espectacular ritme a tots i cadascun dels trams que van formar la primera cita del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt.

Albert Orriols ha assolit una més que merescuda victòria al Ral·li Pacha-La Pineda després d’imposar-se amb claredat a Jordi Trius i a Jordi Sabat, segon i tercer respectivament, en aconseguir fer-se amb els 7 scratch possibles gràcies a la seva gran habilitat al volant i la potència del Seu Porsche 997 GT3. El pilot de Vic sortia amb il·lusió i ganes de lluitar per la victòria després de fer un quart lloc a la anterior prova que havia disputat, el Ral·li de Sant Julià.

Amb els dolors d’espatlla arrossegats des de la seva operació al final de la temporada passada ja pràcticament superats, i més ganes que mai de tornar a guanyar, Albert Orriols va prendre la sortida del Ral·li Pacha i ja des del principi va deixar ben clar que no ho anava a posar gens fàcil als rivals.

Orriols i Pujolar van començar manant des del primer tram. Scratch a la primera i segona passada per “Vila-Seca” i liderat a la general. Amb rivals com Carles Durano i Jordi Sabat encara a prop, el pilot de Vic va decidir esprémer al màxim el Porsche 997 GT3 i marcar un gran temps en el tercer tram que l’allunyava a la general de la resta de pilots.

A partir d’aquí, i amb 4 trams més per davant, Albert es va fer amb tots i cadascun dels scratch, rebaixant durant totes les especials la seva marca anterior i demostrant que ell, el seu copilot Lluís, i el Porsche s’estaven entenent la perfecció.

“Tot ha anat perfecte. El cotxe ha anat bé durant tot el ral·li, ens hem trobat còmodes i hem tingut bon ritme. Des del principi a la part alta de la general, amb el millor temps en tots els trams i molt contents. No pot demanar res més. Trams bonics, alguns fins i tot correguts de nit, i que ens han servit de preparació per al Ral·li Ciutat d’Igualada”, va comentar Albert en finalitzar el Ral·li Pacha. Al final, clara victòria de la parella osonenca en la cita inaugural del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, i liderat de la general.

La propera prova que a els dos disputin serà ja el Ral·li Ciutat d’Igualada, el 25 d’abril.

Classificació final
:
1º Albert Orriols Lluís Pujolar
2º Jordi Trius Isaac Pujol +1’23’’6
3ºJordi Sabat Aleix Hernández +2’17’’5
4º Òscar González Luis Martínez +2’47’’3
5º Felip San Andrés Carlos Cabrero +3’15’’4

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com