Noticia

Albert Orriols aconsegueix la primera victòria de la temporada al 11è Ral.li Sprint de Sant Julià.
(24.02.2008)

L’Equip SIMM aconsegueix la victòria en la cita inaugural de la temporada, on també roda els primers kilòmetres cronometrats amb el Peugeot 206 WRC adquirit recentment.

Vic, a 24 de Febrer de 2007.- L’Equip SIMM, format per l’Albert Orriols i en Lluís Pujolar, està preparat per afrontar una nova temporada, on s’ha marcat un important objectiu, intentar assolir el títol absolut del català de ral·lis d’asfalt 2008. En principi, l’equip SIMM té previst participar al Campionat de Catalunya de Ral·lis , al Rally-RACC Costa Daurada del Campionat del Món i la possibilitat de disputar algunes proves del nacional, com podrien ser el Shalymar, el Príncep d’Astúries i el Costa Brava, totes elles sobre asfalt. El pilot osonenc, amb un excel·lent palmarès, ha participat en els darrers anys a les diferents copes monomarca com el Volant RACC i la Clio Cup de Ral·lis, aconseguint la victòria en el Grup N al català de terra i d’asfalt a les tres temporades anteriors amb el Mitsubishi Lancer Evo VIII i el Subaru Imprezza Spec C. L’objectiu marcat per l’Albert a aquesta nova temporada, en cas d’aconseguir-ho, seria una fita important, ja que haurà de lluitar dur amb l’actual Campió de Catalunya, en Josep Maria Membrado, sense oblidar-nos de pilots com Jordi Zurita, Joan Ollé, Joan Segú i Eduard Forés, entre d’altres.
Com a inici de temporada, i per escalfar motors, l’Albert Orriols i en Lluís Pujolar han participat aquest cap de setmana a l’11è Ral·li Sprint de Sant Julià, prenent part a la cursa encarregada de donar el tret de sortida a una nova edició dels ral·lis a Catalunya. L’objectiu primordial d’aquesta cursa era provar el nou Peugeot 206 WRC, que l’Equip SIMM que ha adquirit a Irlanda, un cotxe provinent de l'equip de competició Kronos.

Orriols i Pujolar no van poder realitzar un hattrick degut a la calada del motor del 206 WRC a la primera secció. “Ha estat en el procés de control de sortida que disposa el cotxe en el que no ha sortit amb la pressió de turbo adequada, provocant la calada del motor, perdent uns 10 segons aproximadament, més la desconcentració que ens ha representat”, esmentava l’Albert a l’arribada a la primera asistencia. Tot i l’error a la sortida al primer tram, fet que va afectar a la seva concentració, afegint la desconeixença de les reaccions del cotxe, Orriols i Pujolar imposaven un fort ritme a la segona passada aconseguint l’scratch, a més de retallar les diferències amb el líder provisional. Ja al tercer tram, l’Equip SIMM sortia a l’atac, aconseguint superar clarament de nou a tots els pilots, i fent novament l’scratch, amb una diferència de 7 segons amb la conseqüent victòria del ral·li. Ambdós van situar el Peugeot 206 WRC per davant del Subaru Imprezza WRC de Joan Ollé i Nicolas del Corral, per tant sols amb una diferència de 2,9 segons al final del ral·li.

Per últim, l’Albert, va destacar que amb aquest nou 206 wrc aconseguíem sensacions mai obtingudes fins al moment, ja que és tracta d'un autèntic cotxe de ral·lis. Crec que amb uns quants kilòmetres més, ajustant algun reglatge, podem ser molt competitius. De no ser per l'errada en el primer tram, la victòria hagués estat més àmplia”, comentava Orriols a la sortida de l’entrega de premis.
El proper dia 8 de Març comença el Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt amb la disputa del 3er Ral·li Open d’Avià, puntuable amb coeficient 4. Aquesta cursa serà la primera cita puntuable, on l’Equip SIMM vol obtenir un molt bon resultat.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com