Noticia

Albert Orriols, amo i senyor del Ral.li Esprint Sant Julià
(25.10.2021)

Albert Orriols al Rally sprint Sant Julià

El pilot de Vic es va imposar en la cita osonenca després de ser el més ràpid en els sis trams celebrats.

Aquest cap de setmana Albert Orriols, copilotat per Lluis Pujolar en el seu Skoda Fabia R5, afrontava la seva segona carrera de casa de la temporada, el Ral.li Esprint Sant Julià. Amb la motivació de vèncer davant els seus familiars i amics, el de Vic no va poder fer-ho millor, emportant-se els sis escratx en joc i imposant-se amb claredat en la cita valedora per al Trofeu de Ral.li Esprints de Catalunya.

“Estàvem supermotivats per a aquesta cursa i el resultat va ser immillorable”, va explicar l’osonenc. “Malgrat que en el primer bucle vam estar molt igualats amb la competència perquè no portàvem les rodes més encertades per a l’estat dels trams, a partir de la segona secció vam començar a posar terra pel mig per a consolidar-nos al capdavant de la classificació general”.

Amb el 6 de 6 d’escratx, Orriols no sols va aconseguir la victòria en la seva segona prova de casa, sinó que a més va completar, com en el passat Ral.li Osona, una actuació impecable, sense arribar a veure’s batut per cap rival.

“La victòria és important, sobretot perquè va ser el primer ral•li en condicions de tot sec que correm aquesta campanya, la qual cosa ens ha anat molt bé per a preparar de la millor manera la nostra pròxima participació en la Copa d’Espanya de Ral.lis d’Asfalt a La Nucia. A més, guanyar les dues proves de casa imposant-nos en tots els trams, és un resultat impecable que dóna molta moral a tot l’equip per a afrontar el que ens resta de temporada”, va afegir, molt content, Albert Orriols.

Classificació Final

1º A. Orriols - Ll. Pujolar
2º J.M. Soler - J.R. Ribolleda +22.2
3º X. Agustina - M. Ylla +1:14.3
4º S. Mateo - C. Jímenez +1:32.5
5º R. Mengual - M. Gavila +2:03.5

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com