Noticia

Albert Orriols “Aquest triomf el dedico a PCR Sport per la gran feina que han fet”
(22.09.2017)

Ral·li Girona

El pilot Albert Orriols torna a l'asfalt amb el seu reconstruït Skoda i guanya el Ral·li Girona.

El Ral.li Girona, prova puntuable per a la Copa de Catalunya de ral·lis d’asfalt, va ser la cita triada per Orriols per a la tornada a la competició amb l’Skoda Fabia R5 totalment reconstruït a PCR Sport, després de la sortida de pista del passat Ral.li Osona. L’equip ha realitzat un treball xcepcional, a tenor de la rapidesa i efectivitat que va demostrar l’Skoda aquest passat dissabte.

Albert Orriols i Lluís Pujolar finalitzaven el Ral.li Girona amb una gran victòria, en una prova que a priori es prenien només com a un de test. El Ral.li Girona, tot i ser una prova puntuable només per a la Copa d’Asfalt, va ser un ral·li llarg amb dotze trams i complicat a causa de la meteorologia, però s’encertava cada vegada que calia escollir la munta de pneumàtics. El recorregut constava d’unes especials amb els trams més mítics de la comarques gironines.

El dia començava bé per a Orriols. En els dos primers trams els temps van ser bons, i en el tercer tram de la jornada marcaven el primer scratx del ral·li, cosa que els servia per posar-se líders des del primer bucle. A la segona passada pels trams matinals varen rebaixant temps, marcant un scratch aquesta vegada a Cladells, i estant a menys d’un segon en els altres dos, sent cada vegada més competitius.

A la segona part de la prova -canviant de trams- arribaven els millors temps, aconseguint cinc dels sis scratch possibles en la secció de la tarda, i aixecant lògicament el peu en l’últim tram del ral·li quan ja estava tot fet. Finalment, una bona victòria que dóna confiança i forces per seguir liderant la Copa de Catalunya d’Asfalt, i lluitar conjuntament pel Campionat de Catalunya absolut.

L’Albert ens comentava: “Tot l’èxit del triomf l’hi devem a PCR Sport, que tot i que va arribar el material molt just de temps no van cessar en l’afany de tenir el cotxe acabat per prendre la sortida al ral·li, i així ha estat. Vull felicitar-los per la feina feta, el cotxe ha funcionat a la perfecció. També agrair la feina del meu copilot que ha estat vital per obtenir aquest resultat. Les ganes i la il·lusió de tot l’equip per buscar un resultat així després del que va succeir és el que l’ha fet possible“

Clasificació Final Ral.li Girona

1º A. Orriols – Ll. Pujolar
2º J. Segú - A. Gil +4:25.8
3º M. Agustí – J. Ribolleda +6:21.5
4º D. Oliveras – M. Anglada +6:49.4
5º J. Medina – J. Nogué +6:30.3

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com