Noticia

Albert Orriols conclou quart a Vidreres
(23.09.2014)

Foto: Luis Sanz - Ras Racing

Foto: Luis Sanz - Ras Racing

Foto: Luis Sanz - Ras Racing

L’Equip SIMM va veure condicionat el seu ral·li en trencar-se un braç de suspensió al primer tram però segueix viu en la lluita pel Campionat

Aquest cap de setmana s’ha disputat a terres gironines el 6è Ral·li de Terra de Vidreres, organitzat per l’Escuderia Peu a Baix. Albert Orriols hi ha pres part amb el Mitsubishi Colt Proto de PCR Sport i amb en Josep Ramon Ribolleda a la seva dreta; per la indisposició a última hora del seu habitual copilot, en Manel Muñoz. La prova, molt compacta, ha comptat amb dos trams diferents pels quals els equips hi han passat en tres ocasions, sumant un total de 136,70 quilòmetres dels quals 73,50 han sigut de caràcter cronometrat.

El primer tram ha esdevingut clau en el desenvolupament del ral·li, ja que Orriols i Ribolleda han vist condicionada la seva participació al trencar-se un braç de suspensió i perdre gairebé un minut. Després, al segon tram, amb el neguit de perdre la roda, l’Equip SIMM ha hagut d’anar amb molta cura per poder arribar, finalment, al parc d’assistència. Així, el balanç del primer bucle ha suposat la sisena posició de la general, a un minut i dotze segons del líder provisional.

Un cop el Mitsubishi Colt Proto ha estat reparat pels tècnics de PCR Sport, Orriols-Ribolleda han afrontat el segon bucle del dia. Tot i així, el pilot osonenc no s’ha sentit gaire còmode i li mancava confiança, ja que el vehicle li marxava molt del darrera. Fins i tot, patia dos trompos en dos revolts diferents i un en una cruïlla. Tot plegat feia cedir un minut i mig més respecte al cap de cursa però, d’altre banda, ascendia al cinquè lloc de la general.

A l’assistència, l’Equip SIMM prenia la decisió de canviar de neumàtics per uns d’una altre marca –encara que utilitzats- per veure si les sensacions milloraven. Dit i fet, Orriols s’ha sentit més còmode i ha pogut finalitzar la complicada cita gironina, finalment, en un productiu i treballat quart lloc absolut.

Albert Orriols: "Ha sigut un ral·li molt complicat, com tots els que hem fet aquesta temporada sobre terra. D’una banda pel propi traçat dels trams i d’altre, pel canvi tant de cotxe com de copilot. L’adaptació pilot-copilot en un ral·li de terra amb una única passada de notes no és gens fàcil i menys en una prova com aquesta tant tècnica i amb moltíssims revolts. No obstant això, després dels problemes al primer tram, no hem llençat la tovallola i hem seguit lluitant per intentar sumar el màxim de punts possibles. Finalment, estic molt satisfet amb el quart lloc aconseguit ja que ens permet seguir vius en la lluita pel Campionat de Catalunya de Ral·lis."

La propera cita per l’Equip SIMM serà el Ral·li de Terra de Tàrrega, el proper 1 de novembre, a l’espera de confirmar la seva participació al Ral·li de Valls del 4 d’octubre.

Classificació:
1. Llinas-Torra (Mitsubishi Evo X)
2. Membrado-Vilamalla (Mitsubishi Evo X)  
3. Vidales-Hereu (Mitsubishi Evo IX)
4. Orriols-Muñoz (Mitsubishi Colt Proto)
5. Leyun-Carrasco (Mitsubishi Evo VIII)

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com