Noticia

Albert Orriols continua líder després d´assolir la segona posició a l'Empordà
(02.06.2015)

Els osonencs Albert Orriols i Lluís Pujolar han finalitzat en segona posició la trentena edició del Ral·li Empordà, en una prova en la qual han aconseguit rebaixar els seus temps de la passada temporada. Amb aquesta segona plaça Orriols continua líder de la Copa Catalana de Ral·lis d’Asfalt.

La tercera prova del Campionat i la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt es disputava aquest cap de setmana amb motiu de la trentena edició del Ral·li Empordà, una prova que comptava amb un total de sis trams en què Albert Orriols i Lluís Pujolar finalitzaren en la segona posició, d’un total de 111 vehicles inscrits.

El primer tram de la jornada, “La Ganga”, era un tram molt tècnic i que patinava bastant, on Orriols era tercer a un segon i mig de la segona plaça, a la qual arribaria a la primera passada per “Els Àngels”, tercer tram del dia i últim del primer bucle de la prova.

Orriols arribava així amb tan sols vuit dècimes d’avantatge sobre Llinàs als últims tres trams de la prova, en els que es jugarien la segona plaça. I en el primer d’ells, el pilot de Vic marcava un segon scratch, amb el que endossava un segon i mig a Llinàs.

En el penúltim tram de la prova, “Santa Pellaia”, Albert continuava rebaixant els temps de la passada edició i aconseguia augmentar el seu avantatge en la lluita per la segona posició fins una mica més de vuit segons a falta d’un sol tram, la segona passada per “Els Àngels”.Aquests últims quinze quilòmetres oferien un altre segon scratch per Orriols, que aconseguia d’aquesta manera la segona plaça de la prova a tan sols trenta-dos segons de la victòria.

“La prova ha anat bastant bé, ha estat un ral·li totalment a l’esprint, donats els pocs trams de què constava, i malgrat no portar rodes noves hem aconseguit rebaixar els nostres temps de la passada edició. El primer tram no era un tram en què el nostre vehicle s’acoblés bé, però en els altres dos hem rodat molt ràpid, sobretot en el segon bucle on hem aconseguit ampliar l’escàs avantatge que disposàvem sobre Llinàs al finalitzar les primeres passades, aconseguint la segona plaça i mantenint-nos líders del certamen." comentava Albert Orriols un cop finalitzada la prova.

Finalment, un segon lloc que serveix per mantenir el liderat i preparar la propera cita que serà la prova de casa per al pilot de Vic, el Ral·li Osona que es disputarà el proper 4 de juliol per terres Osonenques.

Clasificación General

1º JM. Membrado - J. Vilamala
2º A. Orriols - L. Pujolar
3º C. Llinas - K. Torra
4º A. Teixidor - X. Amigo
5º M. Marsol - Ll. Martí

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com