Noticia

Entrevista a Albert Orriols: “El Nou Porsche s’està mostrant molt Competitiu”
(11.10.2016)

Pujada Ordino 2016

Amb la primera meitat de la temporada completada, xerrem amb el pilot català per conèixer els seus plans de futur i repassar el succeït el passat cap de setmana a Ordino.

Entrevista a Albert Orriols 

Aquest passat cap de setmana, Albert Orriols va ser present a la Pujada Ordino-Arcalís del Campionat d’Espanya de Muntanya, i aprofitem aquesta prova per xerrar amb ell sobre la primera meitat de temporada i el que queda per venir d’aquí a final d’any.

Orriols ens comentava només començar a xerrar que la idea original per “aquest cap de setmana  era participar en el Ral·li Princesa de Asturias amb el Subaru, però no va arribar una peça necessària a temps i varem decidir inscriure’ns a última hora a la Pujada Ordino-Arcalís. L’objectiu en aquesta pujada era rodar i seguir fent quilòmetres amb el Porsche, per veure com seguim adaptant-nos a ell. El resultat final de la prova va ser bastant bo, ja que en l’apartat català varem fer tercers de turismes i primers de la categoria GT i en l’apartat nacional segons de GT, i cinquens de la classificació general de la categoria III. Varem tenir un problema amb les rodes del darrere que ens va penalitzar una mica a les últimes mànigues. Aquest problema ens va perjudicar bastant de cara al temps final però bé, varem marxar contents amb el resultat i satisfets de la feina feta a Andorra.”

Davant la pregunta de si s’animarà a seguir realitzant muntanya, el pilot català contesta que “de moment  a la muntanya no ens plantegem  res a llarg termini. Varem estar a Alp fa unes setmanes  ja que coincidia amb una prova de ral.li-sprint i varem decidir participar a les dues per rodar amb el nou Porsche, obtenint el triomf en el ral.li-sprint i bons resultats en el Nacional de Muntanya.”

“El nou Porsche ha resultat ser un cotxe molt competitiu. Ens hem adaptat molt ràpid a ell des del primer minut, ja que des de la primera prova a Osona marquem diferències. El motiu del canvi era per intentar ser més competitius, cosa que estem aconseguint. La primera meitat de l’any ha estat una mica irregular. Arran del problema que varem tenir a la primera cita del certamen català, varem decidir sortir a disputar proves fora de la regió que ens agradessin, i això hem fet. Amb el Porsche hem estat en diverses cites fora de Catalunya, i amb el nou Subaru varem provar sort fa unes setmanes  al Ral·li Trasmiera. Tenim ganes de continuar rodant i ser cada vegada més competitius amb el Porsche.“

“El Porsche el volem per sortir a disputar les victòries en els Ral·lis en què participem, ja que és un dels vehicles més innovadors de la marca alemanya fins al moment -almenys en els Ral·lis espanyols-. També ens ve molt de gust sortir a disputar Ral·lis de clàssics amb el Subaru per gaudir de l’ambient, del cotxe, i intentar que la gent gaudeixi amb un vehicle espectacular i que no deixa indiferent a ningú.” comenta Orriols sobre les seves dues noves muntures en aquest 2016.

Sobre com serà la temporada que ve, el català encara no té molt clar quin serà l’objectiu: “Aquest any ha estat un any d’impàs per a nosaltres, així que ara mateix la idea és sortir amb el Porsche al Ral·liLa Nucia a Alacant , prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt. Amb el Porsche també farem alguna que altra prova a concretar. A més volem fer dues o tres proves de clàssics amb el Subaru d’aquí a final de temporada. De cara a l’any vinent encara és aviat per saber què farem, ja que no sabem si continuarem amb el Porsche  i el Subaru, o buscarem una muntura que ens permeti rodar a l’asfalt i la terra sense problema.”

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com