Noticia

Albert Orriols es retira a Vidreres
(20.09.2010)

Fotografia: Agustí Domingo, fotografia en acció del binomi Orriols-Muñoz

L'Equip SIMM es va veure obligat a abandonar pel trencament de la caixa de canvis mentre es trobava lluitant per la victòria

La setena prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis s'ha celebrat aquest cap de setmana amb motiu del 2on Ral·li de Terra de Vidreres, on l'Equip SIMM, format per Albert Orriols i Manel Muñoz, arribava amb la màxima motivació als comandaments del Mitsubishi Lancer EVO X. Amb centre neuràlgic en la mateixa localitat que dóna nom al ral·li, un total de trenta-tres inscrits es donaven cita en aquesta prova de foc per a la classificació general del campionat. Amb un format de dos dies de ral·li, el dissabte es disputava a doble passada una superespecial (2 Kms.) i, el diumenge, els trams de la Creu de Lloret-Caulès (11.6 Kms.) i el de Molí de la Selva-Vidreres (9 Kms.) a triple passada cadascun.

El binomi de SIMM començava la prova copant les primeres posicions; en el primer tram aconseguia el tercer millor registre, a 4 segons del pilot capdavanter, mentre que en el segon es feia amb el scratch i el liderat de la prova.
En la jornada dominical la sort de l'equip de Vic es tornaria a truncar, una vegada més per motius mecànics. En la primera especial del dia, la caixa de canvis del vehicle d’Orriols començava a fallar de forma intermitent; malgrat això s'anotaven el quart millor temps del tram. Però era en el tram d'enllaç quan el canvi deia adéu definitivament i obligava a Orriols-Muñoz a retirar-se, mentre ocupaven el tercer lloc de la classificació.

“Ens hem emportat un bon cop moral, una vegada més, per l'avaria que ens ha obligat a l'abandonament. Els problemes mecànics han estat presents en la majoria dels nostres abandonaments i això ha ocorregut també sempre quan estàvem en posicions de podi. El campionat es posa molt difícil amb aquest resultat, encara que matemàticament no és impossible i seguirem lluitant fins al final” declarava Albert Orriols al final de la jornada.

La propera prova que disputarà l'Equip SIMM serà el Ral·li 2000 Viratges (Manresa), el 9 d'octubre.

 

Ral·li de Terra de Vidreres | 18-19 de setembre de 2010
Classificació:
1. Roma-Barrabès (Mitsubishi Colt) 59’30”, 2.Gómez Izquierdo (Subari Impreza STI) +1’28”, Diego-Crosas (Mitsubishi Lancer EVO IX) +3’11”,... R. Orriols-Muñoz (Mitsubishi Evo X)
Classificació Campionat Cataluña de Ral·lis:
1. Jordi Zurita 1.472 punts, 2. Climent Domingo 1.248 punts, 3. Albert Orriols 1.096 punts.
Més informació: www.peuabaix.com i www.fca.cat



 

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com