Noticia

Albert Orriols estrena cotxe al Ral·li d’Osona
(01.07.2016)

El pilot català ha comprat el Porsche 911 GT3 2012 de l’equip de Pedro Burgo i afronta la prova de casa disposat a lluitar per la victòria.

Encara que Albert Orriols va abandonar la competició a Catalunya aquesta temporada “per una gran injustícia”, no ha volgut absentar-se en el Ral·li d’Osona, que organitza la seva escuderia. Quina millor cita per presentar el seu nou cotxe que la prova de casa. Després de vendre el seu Porsche 911 GT3 de 2007, el català ha adquirit la unitat del 2012 que fins al moment estava en mans de l’equip de Pedro Burgo. Un cotxe pràcticament nou que a Espanya només ha disputat una cita a Canàries i que ve de guanyar el Campionat de Suècia de Circuits.

Orriols no pot mostrar-se més satisfet amb la compra i no dubta a assenyalar que és un cotxe “molt competitiu”. Les primeres sensacions després de provar al Circuit de Pastoriza, a Lugo, han estat molt bones. “Té molts més baixos i es nota molt que és més modern. Tot el que he provat m’ha semblat molt millor. Em falta posar-me el casc, ficar-me al cotxe i disputar un tram “, explica Orriols, que espera que el temps d’adaptació sigui breu gràcies a la seva experiència amb Porsche.

El Ral·li d’Osona és el més important del campionat de Catalunya i també el més llarg. Dos dies complets de lluita contra el “crono” concentrats en 8 trams, el primer d’ells de 20 quilòmetres. Orriols ja va pujar al primer esgraó del podi el 2015, i espera repetir la gesta amb la seva nova adquisició, per compensar una temporada complicada. “Tinc moltes ganes de córrer el Ral·li d’Osona i estic molt il·lusionat amb aquest nou cotxe. També és ral·li molt especial per a nosaltres. Encara que ja no estem en el Campionat de Catalunya, és la prova de casa i tenim ganes d’estrenar el cotxe aquí amb un bon resultat”, ha sentenciat Orriols.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com