Noticia

Albert Orriols guanya el Ral.li Empordà i és més líder
(29.05.2017)

Ral.li Emporda

El pilot de Vic dominà clarament la prova en terres empordaneses.

Aquest cap de setmana es celebrava una nova prova del regional català d’asfalt, el 32è Ral.li Empordà, un dels ral.lis més mítics del campionat, on Albert Orriols i Lluís Pujolar arribaven com a líders.

Un total de 80 participants sota un sol de justícia van prendre la sortida des de La Bisbal de l’Empordà per a realitzar dues passades per cada tram. La Ganga, Sta. Pellaia i Els Àngels, amb dues passades per tram que feien un total de 60,8 kms cronometrats.

Orriols va ser el clar dominador del ral.li guanyant tots els trams, fins i tot quan encara estava en cursa el seu rival més directe, Xavi Domènech, que hauria d’abandonar per problemes mecànics. Però el líder, lluny de relaxar-se, pilotà de la mateixa manera, i així fou com aconseguiria marcar tots els scratch en tots els trams, apart de rebaixar el seus propis temps de temporades anteriors amb el Porsche, i els temps dels seus rivals que els van córrer amb muntures similars a la seva.

Albert Orriols ens deia: “Estem molt contents pel progrés amb el cotxe, varem mantenir un ritme alt durant la prova sense escatimar cap esforç. Rodar així ens ajuda a conèixer millor el nostre cotxe i els compostos de Pirelli, que van funcionar perfectament. Vull agrair a l’equip la gran feina realitzada. Ara som més líders tant en el Campionat de Catalunya com a la Copa d’Asfalt, i arribarem a la prova de casa -el Ral.li Osona- amb la moral molt alta i amb moltes ganes de donar una altra victòria als nostres seguidors”.

Clasificació Final

1º A. Orriols – Ll. Pujolar (Skoda Fabia R5)
2º C. Domingo - Venceslao (Citroën DS3 R3T Max) +1:25.6
3º J. Segú - A. Gil (Citroën DS3 R3T Max) +2:42.8
4º J. Martinez - L. Larrosa (BMW M3 E30 +3:03.2
5º J. Sola - R. Izquierdo (Ford Sierra RS Cosworth) +3:08.3

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com