Noticia

Albert Orriols guanya i obté el liderat del certamen.
(08.06.2009)

El Ral·li Guilleries veu brillar al pilot osonenc que s’imposa en la general de la prova i es situa al capdavant de la provisional del campionat.

Sant Hilari Sacalm acollia aquest cap de setmana una nova edició del Ral·li Guilleries; organitzat per l’Escuderia Quatre Rodes. A la cita arribava l’equip SIMM ple de novetats després dels canvis d’última hora de les darreres setmanes. El pilot de Vic Albert Orriols afrontava la prova amb un equip nou, RMC Motorsport; un vehicle nou i un copilot nou, en Lluís Pujolar que ja l’havia acompanyat en les últimes campanyes.

I aquestes variacions semblaven funcionar perfectament ja que Orriols aconseguia fer-se amb el triomf del ral·li gironí; victòria que a més li ha donat el liderat en la classificació provisional del Campionat de Catalunya de Ral·lis. Tanmateix, Albert Orriols a dut per primer cop a l’estat espanyol un Mitsubishi Evo X al lloc més alt del podi, un èxit sense precedents.

Albert Orriols i Lluís Pujolar tan sols necessitaven tres millors temps consecutius, al segon, tercer i quart tram; per aconseguir la diferència necessària que els hi permetia dosificar el seu rendiment a la segona meitat del ral·li i així, guanyar. Els registres obtinguts pels equips capdavanters en aquesta cursa van ser molt cenyits i només un error podia fer despenjar de la classificació. Orriols i Pujolar van dur a terme un ral·li sense cometre errades i evolucionant amb el vehicle a mida que avançava la prova; assolint la seva primera victòria de la temporada.

“Per fi ho hem aconseguit. Aquest inici d’any no ens ha sigut gens favorable i per fi, després de tota la feina que hem realitzat, hem pujat al primer esglaó del podi. Al primer bucle del matí hem perdut una mica de temps, ja que era la primera presa de contacte amb el cotxe i encara havíem de posar-lo al nostre gust. A partir de llavors tot ha anat millor i ens hi hem sentit molt més còmodes. Encara tenim marge de millora i estic convençut que en els propers ral·lis serem més competitius”
comentava Albert Orriols en arribar al parc tancat de final de cursa al centre de Sant Hilari Sacalm.

El proper 4 de juliol la següent cita del certamen català, el Ral·li d’Osona.

Ral·li Guilleries | 6 de juny 09
Classificació Ral·li Guilleries:
1.Orriols-Pujolar (Mitsubishi Evo X) 58:26.1
2.Zurita-Amigó (Mitsubishi Evo IX)+4.7
3.Domingo-Venceslao (Peugeot 106 Maxi)+30.3
4.Basols-Usón (Mitsubishi Evo IX)+1:25.1
5.Canals-Montalà (Porsche 996 GT3)+4:08.9
Classificació general CCR:
1.Albert Orriols698 punts
2.Jordi Zurita644 punts
3.Salvador Canals614 punts

Més informació: www.quatrerodes.com i www.fca.cat

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com