Noticia

L'equip Simm ha estat present a la presentació del llibre de l'escuderia Osona pel seu 50 aniversari
(04.07.2019)

Cotxe exposat a la presentació d'Escuderia Osona

El llibre dels 50 anys uneix present, passat i futur de l'Escuderia Osona en un acte ple d’emocions, en el qual l'equip Simm va estar present.

L’Escuderia Osona ha presentat aquest dissabte, 8 de juny, el llibre “Escuderia Osona, 50 anys de projectes”, obra històrica escrita i coordinada per Josep Autet, la qual explica l’evolució de l’entitat durant els seus cinquanta anys d’existència. L’esdeveniment ha significat el colofó dels actes de celebració de l’aniversari del club, que s’han portat a terme al llarg de tota la temporada (autor fotografies: Josep Pla).

L’acte ha tingut lloc a l’auditori Marià Vila d’Abadal de l’edifici del Sucre de Vic i ha comptat amb la presència d’unes tres-centes persones vinculades a l’Escuderia Osona. Entre aquestes, algunes llegendes del món del motor, com Salvador Servià, Antonio Zanini, Nani Roma, Josep M. Membrado, Albert Orriols i Tito Rabat.

Entre d’altres autoritats, també hi han assistit i han dirigit al públic unes breus paraules: Pere Vila, representant territorial de l’Esport de Barcelona i comarques de la Catalunya Central; Joan Panadès, president de l’Escuderia Osona; i Anna Erra, alcaldessa de Vic.

Més informació a la web d'Escuderia Osona.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com