Noticia

Albert Orriols: “Hem acabat el ral·li amb bones sensacions”
(27.02.2018)

Rally Sant Julià Albert Orriols

Amb el Ral·li Sprint de Sant Julià es donava el tret de sortida a la temporada 2018 a Catalunya. Com és habitual, la prova osonenca obria l’any, amb un total de 45 cotxes que es van donar cita a Sant Julià, destacant especialment els dos R5, el Ford Fiesta de Josep M. Membrado i l’Skoda Fabia d’Albert Orriols, Campió de la passada edició i el actual campió de Catalunya.

Com el seu nom indica, el ral·li esprint és una cursa de pocs quilòmetres (41 cronometrats aprox.), i en aquesta ocasió amb només 6 trams, sense temps per a cometre errors i menys encara per poder-los corregir.

En un pis molt relliscós a primera hora, Albert amb problemes de subviratge sobretot en el primer bucle, perdia la possibilitat de lluitar per la victòria. Deixant 4 segons en la primera passada. mentre Membrado també es va veure beneficiat en haver disputat el tram de Casa Miquela en el passat Ral·li Osona, mentre que Albert no ho va poder fer. A la segona passada tot va millorar, marcant ja un scratx a La Collada del Vilar, i en el tercer bucle també va fer scratch al mateix tram, però la monta de neumàtics no va ser la millor i les dècimes recuperades no van ser suficients per posar-se primer. Al  final només 5,3 segons separaven els dos R5. La resta de participants en cap moment es van acostar als temps d’Orriols de manera que ni els van arribar a inquietar.

Albert treia bones conclusions de la curta jornada matinal, conscient que afinant la posada a punt del cotxe i amb la munta adequada estaria segur davant.

La propera cita que serà la primera del campionat d’asfalt, el Ral·li La Pineda Platja el 24 de març.

Clasificació Final

1er J.M. Membrado - J. Vilamala
2on A. Orriols - Ll. Pujolar  +5.3
3er Ll. Rubio - I. Cano +1:14.2
4art M. Parés - J. Forcada +1:15.0
5è J.M. Martínez - L. Larosa +1:27.1

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com