Noticia

Albert Orriols i Christian Gómez es donen un festí al Ral·li Ciutat de Cervera
(04.09.2022)

Ahir dissabte es disputava la primera cita de terra puntuable pel Campionat de Ral·lis de Catalunya, el Ral·li Ciutat de Cervera, la clàssica prova després de descans estiuenc que obre la segona parell del campionat.

Ahir dissabte es disputava la primera cita de terra puntuable pel Campionat de Ral·lis de Catalunya, el Ral·li Ciutat de Cervera, la clàssica prova després de descans estiuenc que obre la segona parell del campionat.

Dos trams que es disputaven en tres ocasions feien un recorregut exigent a la gairebé cinquantena de pilots que es van citar a la prova on va predominar el sol, tot i que tal anava avançant el dia es va anar ennuvolant, amb presència de la pluja a la tarda.

En l’esportiu Albert Orriols i Christian Gómez partien com a clars favorits tal com es demostrava després en el transcurs del ral·li. Albert, que tornava a la terra després de molts mesos, (últimament més centrat en proves d’asfalt) ens deia: “Venim a la terra ja que tenim el kit de terra en un parèntesi entre el Cera-Recalvi i el ral·li de la Llana i després el Rías Baixas que disputarem les properes setmanes”

La prova també serviria per a la primera presa de contacte amb el copilot sobre terra. Des del primer tram es va demostrar el domini d’Orriols i el seu Skoda sobre la resta dels participants marcant l’scratch a 35 segons sobre el seu perseguidor, al segon es repetia l’scratch i tornava a endossar, aquesta vegada 49 segons, encadenant així un scratch darrere l’altre, exceptuant el Tc4 que va ser neutralitzat i l’últim tram en estar ja el ral·li resolt.

Albert Orriols: “al final no vam voler arriscar ja que no era necessari, però malgrat això vam donar un toc a la part del darrere i vam aixecar molt el peu en no saber si portàvem alguna cosa malmesa. Estem molt contents amb el ritme, no vam tenir rivals, però els ral·lis cal acabar-los que mai no són fàcils, i menys en arribar la pluja. Ara toca fer-ho bé a la propera cita del català i tornar al CERA_Recalvi”

CLASIFICACIO RAL.LI CIUTAT DE CERVERA

1º A. Orriols – C. Gómez
2º J. Casanovas – M. Que +2:03.0
3º R. Cornet – D. Noguer +3:44.0
Hasta 26 pilots clasificats...

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com