Noticia

Albert Orriols i Cristian Gómez, Campions de Catalunya de Ral·lis de Terra
(18.11.2022)

La parella osonenca, després d’aconseguir un tercer lloc al Ral·li Ciutat de Tàrrega, s’acaben de proclamar Campions de Catalunya de Ral·lis de Terra.

Albert Orriols es presentava a Tàrrega amb l’objectiu clar de sumar els punts necessaris però sense arriscar, ja que un abandó podia truncar els dos títols que encara estan en joc. El pilot de Vic arribava a un campionat català ja molt avançat, però una sèrie de bons resultats han fet que arribés a les darreres proves amb possibilitats de sumar dos campionats més a tots els que ja té a les seves vitrines.
Avui Orriols i Gómez a més de lluitar contra una llista molt nodrida de pilots amb la mateixa unitat que ells (Skoda Fabia Rally2), també varen haver de patir la pols en suspensió que hi va haver al primer tram en no haver-hi res de vent, perdent més d’un minut, i a més, a meitat de ral·li varen patir una punxada, que els van fer finalment lluitar per aconseguir una plaça de podi, que van poder aconseguir per una sola dècima d’avantatge sobre el rival directe, Alejandro Mauro.
Un resultat prou bo per aconseguir un títol que a principi de temporada no estava previst lluitar per ell, però que els resultats l’han portat a guanyar-lo.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com