Noticia

Albert Orriols puja al podi del Ral·li Girona.
(25.04.2009)

Orriols i Sanchís van aconseguir finalitzar tercers a la segona prova del certamen català i es mantenen segons en la general provisional del campionat.

Aquest cap de setmana a Riudellots de la Selva ha tingut lloc la segona cursa del Campionat de Catalunya de Ral·lis, el Rally Girona. Vuit trams cronometrats, quatre d’ells diferents, han format l’itinerari d’aquesta cita on Albert Orriols i Albert Sanchís han pres part amb un Mitsubishi Evo X de Calm Competició. El pilot viguetà i el seu copilot han assolit la tercera posició final després d’haver rodat tota la jornada en la segona plaça; tot un èxit per l’equip patrocinat per SIMM en la segona presa de contacte amb l’Evo X.

Cladells i Osor composaven la primera secció del ral·li; havent de passar dos cops per cada especial. El binomi Orriols-Sanchís aconseguien adjudicar-se el segon millor temps a les dues passades per Cladells. El tram d’Osor, d’altre banda, jugava en contra del Mitsubishi per les seves característiques i penalitzava una mica a l’equip osonenc, sent sisè a la primera passada i tercer a la segona. Tot i així, l’Equip SIMM obtenia un bon balanç d’aquesta primera secció col·locant-se segon provisional a 16.9 segons del primer classificat i per davant del tercer a 7.7.

Els Àngels i Santa Pellaia formaven l’escenari de la segona secció de la prova, havent de fer també dues passades per cada tram. A la primera passada per Els Àngels, Orriols i Sanchís perdien 15.1 segons respecte l’scratch i baixaven a la tercera posició. Ràpidament, l’equip reaccionava i obtenia el segon millor registre, a 0.2 segons del primer, a l’especial de Santa Pellaia; tornant a col·locar-se segon en la general. A la segona passada per Els Àngels la pluja feia acte de presència i Orriols-Sanchís, amb pneumàtics de sec, tornaven a cedir varis segons passant de nou al tercer lloc. A l’últim tram del dia, Santa Pellaia, Albert Orriols es llançava a per totes obtenint el millor temps però no aconseguia la diferència suficient per recuperar la segona plaça i s’havia de conformar amb tancar el podi.

El cotxe ha anat fantàstic i cada quilòmetre que fem l’entenem millor. Hem estat tot el dia rodant en la segona posició i estem molt satisfets del rendiment obtingut. L’equip està en una línia ascendent i pel proper ral·li esperem continuar evolucionant” comentava Albert Orriols després de baixar del podi.

El proper 23 de maig la següent cita del certamen català, el Critèrium del Berguedà.

Classificació Ral·li Girona | 25 d'abril 09
1Membrado-Vilamala (Mitsubishi Evo IX)1:07:49.5
2García-Pujol (Mitsubishi Evo IX)+38.8
3Orriols-Sanchís (Mitsubishi Evo X)+44.5
4

Zurita-Amigó (Mitsubishi Evo IX)

+3:15.1

5

Jiménez-Muntadas (Peugeot 206)

+3:36.7

Classificació General CCRPunts
1Eduard García520
2Albert Orriols458
4Josep M. Membrado 320
Més informació a www.grn.es/ebe i www.fca.cat
transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com