Noticia

Albert Orriols reprén el bon camí i trenca una mala ratxa en el Ral·li del Ripollès
(20.05.2006)

El segon lloc absolut en la segona prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis redreça el mal inici del Ral·li Guilleries.

Vic, a 23 de Maig de 2 0 0 6.- L'inici de temporada de l'Equip SIMM al Campionat de Catalunya de Ral·lis d'Asfalt va prenent forma i després de dues proves disputades, l'Albert Orriols es perfila com un dels grans animadors d'aquest certamen. L'inici de la temporada es produïa al Ral·li Guilleries on uns problemes de suspensió provocaven una sortida de carretera, sense conseqüències, del Subaru Impreza Spec C del pilot osonenc quan figurava en la segona posició del ral·li. A la següent prova, del Campionat d'Espanya de Terra, a Ourense, també es veia obligat a abandonar en el primer tram degut a un inexplicable trencament del diferencial posterior.

A Campdevànol, l'Albert Orriols sortia disposat a redreçar aquest contratemps de la prova inaugural i aconseguia una brillant segona posició, després d'haver aconseguit marcar fins i tot un scratch absolut.

El pilot de SIMM arribava a la segona cita del Campionat de Catalunya de Ral·lis d'Asfalt disposat a donar-li la volta a la ratxa de les dues darreres curses ja que "després dels problemes amb la suspensió del Guilleries i del diferencial al Ral·li de Terra de Ourense, era important tornar a agafar el fil de la temporada al Ripollès", apunta Orriols. La principal novetat de la prova de Campdevànol fou el canvi de copilot de l'Equip SIMM, ja que l'experimentat copilot gironí Lluís Pujolar s'asseia al costat dret del Subaru Impreza Spec C, en substitució de'n Joan Riba que no podrà acabar la temporada per problemes personals. Tècnicament, també estrenava uns nous reglatges de suspensió.

En la primera secció disputada al matí "retrobàvem el bon ritme que ens va permetre fins i tot empatar al Córdoba WRC de'n Zurita en un dels trams, situant-nos a 32 seg. dels primers i deixant la resta de adversaris ja molt lluny". Tot i això, uns problemes de frens en la segona secció obligaven a Orriols-Pujolar a "afluixar el ritme ja que se'ns varen ovalar els discs de fre que provocaven unes frenades molt irregulars. En arribar a l'assistència no disposàvem de recanvis, motiu pel qual vàrem haver de continuar amb el problema fins al final. Al tram d'Alpens, ens vàrem envirollar dues vegades a la zona del Cobert de Puigcercos on hi havia molta grava, però tot i això, l'avantatge que portàvem als nostres perseguidors era ja important i per tant amb una conducció més conservadora vàrem poder aconseguir el segon lloc sense més incidents remarcables", afegeix el pilot osonenc.

Les prestacions de l'Albert Orriols i el seu Subaru Impreza en el Campionat de Catalunya de Ral·lis d'Asfalt fan que l'Equip SIMM prioritzi aquesta competició sobre les sortides al Campionat d'Espanya de Terra. Per aquest motiu, la propera cursa d'Orriols-Pujolar serà el Ral·li del Berguedà que es disputa el proper dia 10 de Juny i que coincideix en dates amb el Rallye de Terra de Salamanca a disputar a Guijuelo. Malgrat tot, aquest proper diumenge, dia 28 de Maig, L'equip SIMM disputarà al Ral·li de La Guàrdia d'Urgell puntuable pel Campionat de Catalunya de Terra en el cas que arribi el recanvi provinent de Prodrive que l'equip espera.


transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com