Noticia

Albert Orriols segueix sumant
(29.04.2015)

El pilot de Vic aconsegueix una meritòria segona posició, al costat de Lluís Pujolar, al Ral·li Ciutat D‘Igualada amb el seu Porsche 997 GT3

Gran resultat d’Albert Orriols i Lluís Pujolar al Ral·li Ciutat D’Igualada amb el seu Porsche 997 GT3 després de saber fer front a diversos problemes mecànics i una virolla, que el va privar d’estar en la lluita per la victòria final.

Amb grans pilots i vehicles com a principals rivals, Orriols va demostrar ser un clar candidat al títol i saber esprémer al màxim la seva arma alemanya. La parella de Vic va aconseguir anar de menys a més i tenir un gran ritme, avalat per 3 scratch als trams.

Albert va ser l’únic pilot capaç de fer front, després de l’abandonament de Prat, a Josep Maria Membrado amb el seu Ford Fiesta R5, i disputar-li la victòria fins al punt d’aconseguir imposar-se en 3 especials i quedar a escasses dècimes de fer-ho en gran part del resta. I tot això malgrat els problemes mecànics arrossegats durant la prova i que finalment es van poder solucionar gràcies al treball de l’equip PCR Sport, el que dóna més mèrit encara al resultat.

Només una virolla en el primer tram li va fer perdre les opcions de lluitar per imposar-se al R5 4x4 de Membrado. Tot i això, segona posició i grans sensacions per a la parella osonenca amb el Porsche. Punts importants de cara a la lluita per la Copa d’Asfalt.

“Una pena perquè en el primer tram hem fet una virolla quan anàvem en quarta velocitat. Hi havia un canvi d’asfalt però era una zona ampla i no hem colpejat en cap lloc. Quedem parats, arrencar... ens deixem més de 30 segons. Tot i això bé, en els trams que no varemm marcar scratch va anar bé, a escassos segons. Sumem punts importants i hem trobat un ritme bo“.

La propera prova que Orriols disputi amb el seu Porsche 997 GT3 serà ja el Ral·li Empordà, el proper 30 de maig.

Clasificació General

1º JM. Membrado - J. Vilamala

2º A. Orriols - L. Pujolar + 41,4

3º M. Marsol - Ll. Martí + 2:34,6

4º J. Salvans - M. Monpió + 3:14,0

5º F. Nieva - C.Grau + 5:19,9

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com