Noticia

Albert Orriols s’imposa al Ral·lisprint Sant Julià
(20.02.2011)

Fotografia: Agustí Domingo, fotografia en acció del binomi Orriols-Muñoz.

L'Equip SIMM va adjudicar-se la victòria en les tres passades pel mític tram de Sant Julià-Espinelves en un dia marcat per la inestabilitat meteorològica

Com cada any, la temporada catalana de ral·lis ha obert el seu calendari per la clàssica prova del Ral·lisprint Sant Julià. Albert Orriols i el seu copilot, Manel Muñoz, prenien part a la cita per provar els diferents canvis que han realitzat a la seva muntura i per començar a agafar ritme de cara a l’inici del campionat. I millor no podia anar pels interessos de la parella vigatana ja que dominava la prova de principi a fi, adjudicant-se el millor temps a cada una de les cronometrades i emportant-se una clara victòria.

El pilot de l’Equip SIMM, Albert Orriols, explicava que “hem obtingut un resultat fantàstic que ens fa començar la temporada amb moltes ganes. La jornada d’avui no ha sigut fàcil ja que ens hagués agradat muntar neumàtics mixtes i només teníem de mullat però finalment hem pogut fer un bon paper. A l’últim tram he tingut un ensurt al trencar-se el vidre de la meva porta, després de tocar lleument una senyal però per sort ha quedat tot en una anècdota.”

Temporada 2011

Aquest 2011, Albert Orriols i Manel Muñoz es concentraran en el Campionat de Catalunya de Ral·lis, com ja és habitual, si bé és possible que realitzin alguna participació en alguna prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis. També, tenen programat prendre part a la prova mundialista de casa, el Rally RACC Catalunya – Costa Daurada.

Ral·lisprint Sant Julià | 20 de febrer de 2011
Classificació:
1. Orriols-Muñoz (Mitsubishi Evo X) 22:04, 2. Domingo-Domingo (Peugeot 206 S1600) +26, 3. Martí-Sànchez (Citröen C2 R2 Max) +1:08, 4. Llinas-Torra (Mitsubishi Evo IX) +1:10, 5. Mateo-Montejano (Seat Ibiza Kit Car) +1:48, …
Més informació: www.escuderiaosona.com i www.fca.cat
transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com