Noticia

Albert Orriols suma un altre podi i és més líder
(07.09.2009)

Fotografia: Josep Altarriba

L’Equip SIMM ha pujat al tercer calaix en la seva primera participació de l’any en ral·lis de terra

L’escuderia WRC Management ha organitzat aquest cap de setmana a la comarca de la Segarra la desena edició del Ral·li de Terra Ciutat de Cervera. Vuit trams cronometrats han composat la prova on el pilot de Vic, Albert Orriols i el seu copilot, Lluís Pujolar, han protagonitzat una cursa de menys a més fins a classificar-se a la tercera plaça.

El ral·li ha transcorregut sense incidències després dels dos primers trams. En aquest primer bucle, la parella osonenca-gironina ha patit més del compte en entrar-li molta pols dins l’habitacle del seu Mitsubishi Evo IX. Tanmateix, el binomi ha hagut d’adaptar-se al fet de competir amb una sola passada de reconeixements i això també ha sigut una feina extra durant aquesta primera passada pel tram A i B.

A partir del segon bucle i amb els problemes de filtració de pols solucionats pel preparador MC Racing, els temps han començat a ser més competitius. Després de la segona passada pel tram B, Orriols-Pujolar han agafat la tercera posició de la general i ja no l’han deixat fins al final; adjudicant-se a més el millor temps a les últimes dues especials. També, cal destacar que l’equip patrocinat per SIMM ha sigut el primer classificat amb un vehicle de la marca dels tres diamants.

“Estem molt contents, aquest podi ha sigut tota una sopresa. Aquest any els podis a la terra es paguen molt cars i no ens esperàvem poder pujar al calaix en la primera participació. El cotxe ha funcionat bé i estem contents perquè la nostra adaptació a la terra ha sigut molt ràpida. El fet de competir amb una sola passada de notes implica molta confiança i fins després del primer bucle no hem volgut prendre riscs innecessaris. Hem ampliat el marge que teníem al capdavant de la classificació del campionat i això ens motiva per seguir anant a per totes” comentava el pilot de SIMM en baixar del podi.

La propera prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis serà el 1r Ral·li La Selva, organitzat per l’escuderia Peu a Baix i es celebrarà el 19 i 20 de setembre.

 

Ral·li de Terra Ciutat de Cervera | 5 de setembre 09
Classificació Ral·li Cervera:
1. Gomez-Izquierdo (Subaru Impreza STI) 49:06, 2. Zurita-Amigó (Subaru Impreza STI)
+20, 3. Orriols-Pujolar (Mitsubishi Evo IX) +54, 4. Taña-Del Corral (Mitsubishi Evo IX)
+1:37, 5. Puig-Grustan (Mitsubishi Evo V) +2:57, …
Classificació general CCR:
1. Albert Orriols 1140 p.
, 2. Jordi Zurita 854 p., 3. Josep M. Membrado 848 p., ...
Més informació: www.telefonica.net/web2/wrcmanagement i www.fca.cat

 

 

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com