Noticia

Albert Orriols torna a estar als punts al Ral·li Rías Baixas
(07.10.2022)

El pilot català aconsegueix finalitzar el Ral·li Rías Baixas dins del top ten i sumar nous punts per al CERA-Recalvi i la Challenge Michelin.

Albert Orriols i Christian Gómez arribaven a Vigo per afrontar la penúltima prova de la CERA-Recalvi. No ho van fer gaire sobrats de temps i immediatament es van posar fil a l’agulla en els reconeixements, amb la majoria de trams nous per a Albert i un ral·li totalment nou per al seu navegant Christian Gómez.

Divendres arrencava el ral·li sense pluja, però amb una tarda freda amb quatre trams al davant on la parella catalana començaria lluny de les primeres posicions. La falta de confiança en no trobar-se a gust amb les notes que van haver de fer amb molta precipitació va propiciar aquesta falta de feeling i que acabaran la primera jornada a la 9a posició.

A la jornada de dissabte es començava el dia amb núvols i fred, però el sol aniria guanyat terreny per a la segona part lluir al capdamunt. Ara ja sí que Orriols es trobava més a gust amb les notes i va realitzar millors registres.

Amb l’accident d’Alvaro Muñiz al TC7 davant de l’Albert, l’equip va haver de parar a socórrer-los. Amb la consegüent neutralització del tram, ja amb només un bucle al davant, Orriols guanyava una posició amb què finalitzaria la prova en un 8è lloc que ajuda a seguir sumant, però conscient que s’hauria d’estar més amunt.

Després del Rías Baixas la parella catalana se centrarà en la propera cita del regional català, el Ral·li Vidreres on acudiran per intentar guanyar.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com