Noticia

Albert Orriols va aconseguir superar amb èxit les dificultats del XV Rally Blendio - Cristian López
(25.08.2022)

De nou amb Christian Gómez a la seva dreta, el de Vic va lluitar durant tot el cap de setmana amb les canviants condicions meteorològiques.

Després d’adquirir la unitat amb número de xassís #197 del vehicle de la categoria Rally2 de la marca txeca a mitjans de juliol, Albert Orriols es va enfrontar a les complicades especials càntabres que conformaven la tercera cita de la CERA – Recalvi 2022 amb la clara intenció de sumar quilòmetres a bord del Fabia per recuperar el ritme després de vuit mesos d’aturada.

Les coses van començar bé al shakedown, on la parella catalana va aconseguir el sisè millor registre. Però tot es va capgirar a la primera jornada de competició, que va ser un calvari pel pilot osonenc per culpa dels pneumàtics. Amb un temps molt variable, el de SIM-M va errar l’elecció dels compostos als dos bucles, fet que el va relegar a la dotzena posició de la general al final del dia.

Intentant recuperar posicions a la segona meitat del ral·li, l’Albert i el Christian van anar millorant els registres entrant de manera regular entre els deu millors de la Copa d’Espanya per acabar en una bona novena posició final amb l’Skoda mantingut per PCR Sport.

L’experiència en el seu retorn a la Copa d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt i poder entrar al top deu final en una cita tan complicada com aquesta i amb una bona inscripció va ser molt positiva, millorant les sensacions amb el nou cotxe per les proves següents.

Albert Orriols ja prepara la seva propera cita que serà el Ral·li de la Llana a Ripoll els dies 16 i 17 de Setembre.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com