Noticia

Bon debut d’Albert Orriols amb el seu Ford Fiesta Rally2
(16.10.2020)

El pilot català va finalitzar quart al Ral.li Gernika-Lumo en la seva primera presa de contacte en competició amb el vehicle de M-Sport.

Fins terres basques es va desplaçar Albert Orriols per estrenar en cursa la seva nova
adquisició, el Ford Fiesta Rally2. La prova triada va ser el Ral.li Gernika-Lumo, cita que va estar marcada per les condicions meteorològiques que va obligar els equips a adaptar-se, en la majoria del seu recorregut, a les especials mullades.

“Per a nosaltres va representar un ral.li a manera de test ja que volíem córrer a La Llana i finalment es va cancel.lar”, va comentar Albert Orriols després de la prova basca. “Només havíem fet uns 30 qm de test previ amb el nou Ford Fiesta Rally2”.

“El ral.li va ser súper complicat, amb la meteorologia molt canviant. Tant tenies un tram sec com de cop i volta plovia, canviant tota l’estratègia de pneumàtics. Malgrat tot ens ho varem prendre amb molta calma, ja que mai havíem corregut amb aquest cotxe sobre mullat. Ens va permetre anar provant la posada a punt i les rodes “.

Anant clarament de menys a més, Orriols va saber adaptar-se cada vegada més a la seva nova muntura. Marcant diversos segons scratch, el múltiple campió català es va consolidar a la segona plaça de la general de l’ral.li fins que una errònia munta de pneumàtics en l’últim bucle el va relegar, finalment, a la quarta plaça final.

“Va ser una llàstima que es cancel.lés l’últim tram, perquè hi va haver un accident anterior i no tenien disponible cap ambulància. Podríem haver lluitat pel podi que se’ns va escapar per poc “, va reconèixer el pilot del Ford Fiesta Rally2.

“El millor és que tot va anar bé i varem poder fer quilòmetres competitius amb el cotxe. Ens sentim molt còmodes i varem rebre un gran tracte de part de l’afició basca i els organitzadors de l’Ral.li Gernika-Lumo. Em quedo amb que en el tram més complicat vam estar molt a prop de l’scratch. Estem molt satisfets de com va sortir tot “, ha afegit el pilot de Vic.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com