Noticia

Bona actuació d’Albert Orriols en el Rallye de La Nucia-Mediterraneo
(11.11.2021)

Albert Orriols al Rally La Nucia-Mediterraneo

El pilot català, malgrat els problemes mecànics que va patir el seu vehicle, va concretar una gran actuació en la cita alacantina del S-CER.

Albert Orriols tornava a l’acció el passat cap de setmana enquadrat en l’antepenúltima cita de la temporada del Supercampeonat d’Espanya de Ral·lis, el Ral·li de La Nucía. En la prova alacantina, el de Vic, copilotat per Lluis Pujolar, partia amb el seu habitual Skoda Fabia R5 amb l’objectiu de lluitar per les places d’honor del certamen referència de l’especialitat al nostre país.

Tal dit tal fet, en una cursa que va constar de dues etapes, divendres i dissabte, per les ràpides i tècniques carreteres de l’interior de la província d’Alacant, Orriols va demostrar la seva velocitat i determinació per a completar la primera jornada en tercera posició del S-CER.

“El primer bucle de trams ens va anar molt bé, estàvem en el ritme dels millors, però en el segon, ja de nit, vam cedir una mica de temps en portar dues rodes de pluja de recanvi. Pensàvem que plouria intensament en l’últim tram del dia, però al final es va quedar en quatre gotes i no vam poder marcar grans diferències respecte als nostres rivals. Ens la vam jugar i ens va sortir creu”, va explicar l’osonenc.

Malgrat això, el de Vic sortia en tercera posició a l’última etapa, posició que va mantenir fins a dos trams del final encara patir-hi tot el dia un problema tècnic en el seu Skoda Fabia R5. “El cotxe es va quedar sense la potència del turbo, semblava un atmosfèric. Vam fer els primers trams amb aquest problema i en l’assistència vam fer una reparació que no va resultar efectiva. Amb aquest problema, no vam tenir opcions a defensar la tercera posició en el S-CER. Va ser una llàstima, ja que vam fer un ral·li, en línies generals, molt seriós, amb pocs errors i molt bon ritme”, va afegir satisfet Orriols.

Amb aquest resultat Orriols es col·loca quart en la general de la Copa-Recalvi -Challenge Michelin darrere de Sergio Vallejo.

Sense la fortuna del seu costat, l’experimentat pilot català va finalitzar en una més quemeritòria quarta posició dins del Supercampeonat d’Espanya de Ral·lis en la seva última participació fora de Catalunya aquesta temporada.

Clasificació FINAL Supercampeonato
1o S. Pernía - A. Sánchez
2o JL. Peláez - R. del Barrio
3o J. Solans - R. Sanjuán
4o A. Orriols - Ll. Pujolar
5o D. Gago - E. Carvalho
Hasta 19 pilotos

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com