Noticia

Cap de setmana intens per a Albert Orriols amb bons resultats
(24.07.2016)

Rallysprint

El pilot català va afrontar amb bona nota la VI Pujada a Alp i adjudicant-se el 1er Rallysprint de la Cerdanya amb el nou Porsche 911 GT3 2012.

Albert Orriols segueix sumant quilòmetres amb el seu nou cotxe amb el ferm objectiu de guanyar confiança i adaptar-s’hi com més aviat. Aquest cap de setmana ha estat una prova d’això amb la participació del pilot català en la VI Pujada a Alp puntuable pel Campionat de Catalunya i d’Espanya, i al 1er Rallysprint La Cerdanya.

Orriols començava el cap de setmana amb el handicap d’haver d’anar sense copilot i de no haver rodat mai amb els “sliks” de muntanya i, al disposar només d’un joc, van haver de fer els entrenaments amb els pneumàtics de ral·li amb la incertesa de si amb aquestes gomes haurien de modificar el reglatge de les suspensions.

Malgrat tot, el pilot català amb l’ajuda de PCR Sport s’ha mostrat content després dels resultats obtinguts, finalitzant la primera cursa de la pujada en segona posició -a només 0,047 mil·lèsimes del primer pilot del Campionat Català de Turismes- i en la quarta del Campionat de Espanya. De tota manera, a la segona i tercera cursa va millorar progressivament els seus registres, mantenint les posicions en els dos campionats, adjudicant-se la seva categoria GT al Campionat Català i acabant segon en la del Campionat d’Espanya. El pilot Català es mostrava molt satisfet amb els resultats: “Ha estat una experiència molt interessant perquè en cadascuna de les pujades hem anat incrementant el ritme rebaixant els nostres registres, alhora que hem finalitat per davant d’habituals del campionat, rodant sempre entre els millors“.

Després de la Pujada al Alp, el pilot català es preparava per disputar el 1er Rallysprint de la Cerdanya. Una prova en què, tant Orriols-Pujolar com el seu Porsche 997 GT3 han tornat a brillar. El pilot català s’enduia la victòria absoluta de manera contundent marcant els sis scratch possibles. “Estic content per com ha anat tot el cap de setmana i amb el comportament del cotxe. Necessitàvem seguir sumant quilòmetres després del Ral·li Osona i aquest cap de setmana ens ha anat molt bé, ja que cada vegada som més competitius. Felicitar a l’organització pel gran esdeveniment que ens han ofert “, ha explicat Orriols.

Ara toca una aturada estiuenca, per reprendre l’activitat al mes de setembre possiblement en el Ral·li Princesa d’Astúries, en aquesta ocasió amb l’espectacular Subaru S5 que ha adquirit el pilot Català recentment.

Clasificació Final 1º Ral·li Sprint de la Cerdanya

1º A. Orriols - Ll. Pujolar
2º JM. Soler-JR. Ribolleda + 44.20
3º G. De La Casa-A. Rodríguez + 50.30
4º M. Marsol-Ll. Martín +1:00.8
5º R. Oto-X. Carulla +1:39.00

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com