Noticia

Comunicat previ a la participació de l'Equip SIMM al 40è Ral.li Osona.
(26.06.2008)

Vic, a 25 de Juny de 2008.- Aquest proper dissabte, dia 28 de Juny, es durà a terme la cinquena prova puntuable de la temporada amb coeficient (8) per l’Equip viguetà, on l’Albert Orriols i en Lluís Pujolar, de l’Equip SIMM, provaran d’obtenir un bon resultat, al tractar-se del ‘ral·li de casa’. L’Equip SIMM espera vèncer la batalla tant al crono com a la fiabilitat mecànica del 206 WRC, el qual fins ara els ha donat algun mal de cap.

Com a novetat, enguany, l’Equip SIMM i Motorcomunicación amb la col·laboració de Racing-Files.com, organitzen, aprofitant la prova de casa, el ‘I Concurs fotogràfic de l’Equip SIMM 206 WRC’. Els interessats en participar en el concurs podran obtenir les bases del concurs al Parc d’Assistència, on es trobi ubicat l’Equip, així com a la base del ral·li i a la sala de premsa en el Recinte Firal – El Sucre. Cada participant podrà aportar fins dues fotografies i s’acceptaran fotos en ‘cursa’ i al ‘Parc de Treball’, amb el 206 WRC com a protagonista.
Entre altres premis, destaquen: una sortida en el globus de SIMM (Simmbat), un Mitsubishi i un Subaru d’slot de l’Equip SIMM de Ninco, signats pel pilot, un dvd de la temporada 2007, a més, d’un obsequi per a tots els participants en el concurs.

Un cop finalitzats els reconeixements l’Albert ens comentà: “És el ral·li que ens fa més il·lusió disputar, ja que és el ral·li de casa i ens dona una motivació especial per intentar assolir una victòria que fins aquest any no ens havíem pogut ni plantejar per les muntures que havíem tingut
anteriorment. Espero que sigui un ral·li molt disputat, en el que la incertesa del resultat, no crec que es defineixi fins l’últim bucle al tractar-se de disputar tres trams de nit. Crec no obstant que el ral·li es centrarà en les especials més llargues “La Trona” i “St.Julià Espinelves”. La calor també serà un fet determinant als trams del migdia, on s’haurà de comprovar com aguanten els diferents compostos de pneumàtics. Esperem obtenir aquest any un bon resultat que ens permeti escalar posicions al campionat, i sens dubte disfrutar al màxim d’aquest bon aconteixement, de ganes, de ven segur no en faltaran
”.

El ral·li començarà a les 10:00, tenint per endavant 6 trams diferents a 2 passades cadascun. Els parcs d’assistència (5), estaran situats al Recinte Firal – El Sucre de Vic, finalitzant el ral·li a les 23:25 al podi situat al Passeig de la Generalitat.



Parcs d’Assistència del Ral·li: 10:11h, 13:25h, 17:40h, 20:34h i 23:08h (Recinte Firal – El Sucre).

Mes dades tècniques sobre la prova:
Trams cronometrats diferents: 6
Parcs d’Assistència: 5
Quilòmetres Totals: 417,540 Km.
Quilòmetres cronometrats: 99,240 Km.

Més informació de la prova:
www.albertorriols.com
www.escuderiaosona.com
www.racing-files.com
www.pde-racing.com
www.fca.cat

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com