Noticia

Debut i victòria d’Albert Orriols amb el Skoda Fabia R5
(19.02.2017)

Avui diumenge s’ha celebrat la vintena edició del Ral.li Sprint Sant Julià, amb una nova victòria d’Albert Orriols i Lluís Pujolar en l’estrena del seu Skoda Fabia R5.

Aquesta nova edició tenia molts i nous al·licients. Per primera vegada a Catalunya s’alineaven 3 R5, l’habitual Ford Fiesta de J.M. Membrado, Xavi Domènech amb el Citroën DS3 R5 de MC Racing i l’espectacular Skoda Fabia R5 d’Albert Orriols, que va ser l’atracció tant en els trams com en el service, on els a cionats es van acostar per veure’l.

Per a Albert, ahir dissabte al shakedown va ser la seva primera i única presa de contacte abans de la prova, sense gaire temps per poder a nar el cotxe. Avui prenia la sor da en la prova amb un sorprenent scratx en el primer tram, acabant segon en el primer bucle amb 1,1 “de desavantatge respecte a Domènech.

Orriols i Pujolar afrontaven la segona volta entre la il·lusió pel bon comportament del Skoda i el desig de trobar els pe ts ajustaments precisos per millorar aquests segons en el tram. Però tot i així, ens comentava Albert: “Es c encantat amb el cotxe, i el ventall de possibilitats d’ajustaments que té és immens, però els hem d’anar coneixent “

Després del segon bucle tot seguia igual, amb Orriols a 1,3 segons. Però ens comentava que ho anava a intentar, tot i saber que lògicament encara no estava fet al cotxe, però que si veia la possibilitat de guanyar provaria. I així va ser. Un gran crono amb scratx d’Orriols en el tram de Coll de Mansa, on endossava 3 segons a Domènech, i una tercera volta molt emocionant i ajustada, feia que empatessin a  nal de ral·li a la dècima, però l’scratx aconseguit en el primer tram del dia li donava la victòria  nal al de Vic. Aquesta ha estat la seva quarta victòria, tenint el rècord compar t amb Jordi Zurita, també amb quatre victòries.

Pel que es veu ens espera un any molt emocionant i apassionant en el regional català.

CLASIFICACIÓ FINAL

1er A. Orriols - LL. Pujolar. Skoda Fabia R5
2on X. Domènech - A. Coronado. Citroen DS3 R5 a 0
3er JM. Membrado - J. Vilamala. Ford Fiesta R5 a 2,1
4ort D. Balasch - M. Muñoz BMW MINI Proto  a 44,1
5è C. Domingo - S. Minguez Citroen DS3 R3T a 1.12.7

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com