Noticia

El triomf en Gr.N i segon lloc de la general, al Ral·li Open d'Avià, la primera prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, permet a Albert Orriols encarar amb il.lusió el seu debut al nacional a Vilajoiosa.
(10.03.2007)

Vic, a 13 de Març de 2007.- El Ral·li Open d'Avià suposava el tret de sortida al Campionat de Catalunya de Ral·lis d'Asfalt, amb una prova de coeficient 4 molt compacta entorn de la localitat berguedana que li donava nom. Amb Membrado i Bassols com a principals rivals, l'Albert Orriols i en Lluís Pujolar es disposaven a seguir preparant la seva campanya amb el Subaru Impreza Spec C que enguany es centrarà al nacional de ral·lis d'asfalt amb aquest cotxe. La victòria de Gr.N assolida, però sobretot els bons temps aconseguits, malgrat que el cotxe encara no disposa de les últimes millores que l'Equip SIMM estrenarà a Vilajoiosa (Alacant), permeten a Orriols i Pujolar ser molt optimistes de cares als objectius d'aquesta temporada.

L'Open d'Avià estava format per dos trams molt complicats i exigents, per la seva diversitat d'asfalt i condicions d'adherencia. A priori, el més important era medir-se amb Josep Bassols, que amb un Mitsubishi afrontarà també el mateix programa al nacional. El ral·li començava amb un scratch absolut de l'Equip SIMM en el primer tram, tot i que "en els compassos inicials del primer tram ens va destorbar el públic que es trobava a la carretera degut a una petita sortida de'n, però tot i així, vàrem poder empatar el temps de Membrado ja que aconseguirem no perdre la concentració", comenta el pilot de SIMM, que va ser superat per molt poc per Membrado i Bassols al tram de 'Torre de la Petita'. "El segon tram era sobre una carretera amb un ferm molt irregular i ja sabíem que la nostra suspensió no és la més adequada en aquestes condicions. De totes maneres amb la suspensió nova que ens ha d'arribar abans de Vilajoiosa segur que millorarem en aquest tipus de superficie", explica el pilot osonenc, que per aquesta cursa només havia treballat amb l'electrònica del seu Impreza però que apart de les millores en les suspensions també espera muntar noves millores referents al turbo, l'embragatge i el canvi i frens en vista al seu debut al nacional.

La segona volta pels dos trams de l'Open d'Avià no va fer més que confirmar la bona línia de treball de l'equip SIMM, "els temps, van ser molt i molt propers als de Bassols, un pilot molt ràpid i que disposa de un molt bon cotxe de Gr.N i fins i tot als de Membrado amb qui lluitàvem per la victòria absoluta. Crec que serà una bona referència i que un cop tinguem el nostre Impreza fet al màxim de Gr.N podrem estar en condicions de lluitar per fer estar entre els millors al Campionat d'Espanya", explica Orriols, encara que afegeix, "de totes maneres, el que sí que no podem oblidar es que no tenim experiència al nacional i amb la limitació dels reconeixements sortirem amb un 'hàndicap' important". Finalment, l'Equip SIMM finalitzava el ral·li a tant sols 14 seg. del guanyador conquerint clarament el Gr.N. Aquest resultat el permet situar-se en les mateixes posicions dins de la classificació del Campionat de Catalunya de Ral·lis, un altre objectiu important de l'equip.

La propera cita de l'Equip SIMM serà el Ral·li de Vilajoiosa els proper 24 de Març on l'Albert Orriols i en Lluís Pujolar debutaran en el seu programa nacional d'aquesta temporada.


transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com