Noticia

Esperançador debut del Ford Fiesta RS WRC d’Albert Orriols
(30.05.2018)

Malgrat veure’s obligat a l’abandonament per problemes de transmissió, el pilot de Vic veu positiu el seu debut.

El Ral.li Empordà va ser la prova escollida per Albert Orriols i PCR Sport per fer debutar la nova adquisició, un Ford Fiesta RS WRC. Acabat d’arribar després d’un llarg trajecte i d’una petita jornada de test, el Ford Fiesta RS WRC era al parc tancat previ a l’inici de la prova gironina. A priori el ral·li també formava part dels test previs abans del Ral.li Osona.

Realment va ser l’atracció de la jornada, per l’espectacularitat d’un cotxe de tan alt nivell i per la seva bonica decoració amb els colors del seu patrocinador principal. Des del primer moment es va veure que és el cotxe a batre en aquests moments, i sense forc?ar la màquina ja marcava el primer scratx en el primer tram del dia. Me?s tard, en el segon ho tornaria a fer, en aquesta ocasió empatat amb Xavi Domènech. Però en arribar el tram d’“Els Àngels” just a la sortida, es trencava un palier i poc més tard la cardant de la transmissió, motiu pel que l’Albert i el Lluís van haver de dir adéu a la prova.

Albert Orriols ens comentava: “El cotxe té un gran potencial malgrat que encara ens hem d’adaptar a la seva conducció, que és una mica diferent a la de l’R5. Aquest ral·li ens el varem prendre com si es tractés d’un test, però no varem poder rodar més de dos trams, això sí guanyant-los. Però hem tingut el temps necessari per saber quines millores necessitem en el setup del cotxe per ser més competitius. Al Ral.li Osona esperem tornar a estar amb les màximes il·lusions “

La propera prova serà el Ral.li Osona el 29 i 30 de juny, sobre asfalt.

transp
Albert Orriols 2021 | info@albertorriols.com