Noticia

Gran victòria d’Albert Orriols al ral·li de casa
(07.07.2015)

Després del mal gust de boca de la passada edició d’aquest ral.li, Albert Orriols i Lluís Pujolar aconseguien rescabalar i obtenir la victòria en la quaranta-setena edició del Ral·li d’Osona, en un dia en què les altes temperatures han estat un repte per a tots els participants de la prova.

El quart ral·li del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt es disputava aquest passat dissabte a la localitat de Vic i voltants, i en ella l’equip local format per Albert Orriols i Lluís Pujolar aconseguien la victòria amb el seu Porsche 997 GT3.

La jornada començava amb Orriols en segona posició marcant un bon ritme després dels tres primers trams, en els quals només perdia 8,5 segons respecte a Josep Maria Membrado, amb el que empatava en la primera passada per La Costa dels Gats.

Després de la primera assistència, els osonencs sortien a intentar rebaixar el desavantatge que tenien amb el líder, però en el segon tram d’aquest bucle -La Trona- Membrado tenia un problema en el seu vehicle que li feia perdre temps. Aquest problema l’aprofitava Orriols per enfilar fins a la primera plaça, a més de marcar dos scratx just abans del descans de migdia.

Després d’un petit descans per a pilots i màquines, Albert sortia als trams de la tarda a intentar mantenir el ritme i poder aguantar l’avantatge obtingut en els dos últims trams del matí.

Finalment, després dels altres set trams, Orriols es mostrava molt còmode i ràpid en ells i aconseguia aguantar el seu avantatge per fer-se amb el seu segon triomf en la prova de casa -després l’obtingut el 2010- i rescabalar-se així del mal gust de boca de la passada temporada després de perdre la prova en l’últim revolt de l’últim tram per escassos segons.

“El matí l’hem començat amb un bon ritme, tot i anar segons scratx estàvem rebaixant els temps de la passada temporada i hem arribat a realitzar fins i tot el mateix temps que el nostre rival en el tercer del dia. El fet de baixar els temps de la temporada passada és una cosa que ens satisfà molt. En el segon bucle hem tingut alguns problemes de temperatura al motor, ja que estàvem a gairebé quaranta graus, cosa que ens ha fet baixar el ritme en algunes zones del tram per evitar una possible avaria. A més després una fallada mecànica de Membrado, hem aconseguit endossar-li 39 segons que hem anat administrant fins al final del ral·li, després d’augmentar una mica el ritme per evitar que el nostre rival ens recuperar tot el temps. Hem hagut d’anar amb compte de no arriscar més del compte i finalment hem pogut aconseguir la victòria després de perdre la prova la passada temporada a l’últim revolt. Estem molt contents per aconseguir la segona victòria en la prova de casa.” ens comentava Albert Orriols un cop finalitzada la prova.

Aquesta victòria serveix a Orriols per augmentar el seu liderat al Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt i posar-se en una posició molt favorable en el Campionat de Catalunya de Ral·lis.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com