Noticia

Incontestable victòria d’Albert Orriols al Ral.li Osona
(05.07.2021)

El pilot de Vic no va donar opció als seus rivals en la prova de casa seva, en què va guanyar tots els trams amb el seu Skoda Fabia Rally2.

El Ral·li Osona estava marcat en vermell en el calendari d’Albert Orriols, que afrontava la seva carrera fetitxe amb el clar objectiu de sumar una nova victòria. Dit i fet, el pilot local, copilotat per Lluís Pujolar, es va mostrar intractable de cap a cap, imposant-se en els 12 trams dels quals va constar la cita osonenca.

“Estem molt contents després de l’abandó que vam tenir fa dos anys quan lideràvem el ral·li, se’ns va quedar molt mal gust de boca”, va comentar Orriols al finalitzar la prova de casa.

“Sabíem que si sortíem a per totes des de l’inici podríem marcar diferències que serien importants per a la resta de la cursa. Així va ser, vam sortir a l’atac i a La Trona vam aconseguir una gran diferència respecte als nostres rivals “.

Al capdavant de la prova i des de l’inici, el de Vic va seguir apretant a la resta d’especials per a consolidar la seva posició. “En el segon bucle vam encertar amb la munta d’uns pneumàtics de compost mitjà, ideals per a la temperatura que va fer en els trams. Després de la segona secció ja estàvem destacats a l’capdavant de la classificació, el que ens va donar marge de seguretat per a la resta del ral·li “.

Sense arriscar en la segona part de la cursa, però sense cedir en la seva exhibició de ritme i velocitat, Albert Orriols va continuar el seu camí fins a aconseguir una nova victòria al Ral·li Osona, el desè podi en les tretze darreres edicions d’aquesta cita.

“Aquí vam estrenar una evolució del canvi en l’Skoda que va funcionar d’allò més bé. És una victòria important que li vull dedicar al meu pare. Va ser una gran alegria”, va afegir un Orriols emocionat al recordar la seva figura paterna, víctima de la Covid-19 l’any passat. A més de la satisfacció del triomf, el de Vic se situa com a líder del Campionat de Catalunya, una mostra més de la bona feina que està realitzant aquesta temporada amb el seu Skoda Fabia Rally2.

Classificació final
1º A. Orriols - Ll. Pujolar
2º J. Vinyes - J. Mercader +1:31.5
3º O. Palomo - B. Mirón +2:27.8
4º A. Vila - J. Poch +3:24.7
5º J. Bosch - J. Carreiras +3:27.3
Fins a 42 pilots.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com