Noticia

La fita de l’any per l’Equip SIMM, el 44è Rally RACC Catalunya - Costa Daurada.
(02.10.2008)

Salou, a 2 de octubre de 2008.- Aquest cap de setmana, concretament els dies 3,4 i 5 d’Octubre, arriba el mundial de ral·lis a casa nostre, a terres tarragonines. L’equip osonenc no s’ha volgut perdre l’oportunitat de participar-hi, un cop més, en aquesta cita tant important. En altres edicions l’Albert ja havia participat amb el Mitsubishi Evo VIII, a l’any 2005, i amb el Subaru Impreza WRX Sti Spec C a les edicions del 2006 i 2007.

L’Equip SIMM ve de assolir la seva tercera victòria de la temporada al català d’asfalt, és a dir, el VII Ral·li Cassà, a més, va ser un excel—lent ‘shakedown’ per afrontar el 44è Rally RACC Catalunya-Costa Daurada. El Peugeot 206 WRC, aquest cop, lluirà el dorsal 62, tot just darrera dels pilots prioritaris del mundial. A partir de les 07:30h del divendres al matí, l’equip català tindrà per endavant 1313,99 km, 353,62 km dividits en tres etapes dels quals seran cronometrats. Sens dubte, poder acabar serà el principal objectiu, a banda de tractarse d’una oportunitat excepcional per estar rodejat dels millors pilots dels ral·lis del món.

L’Equip SIMM ja es troba a terres Tarragonines i ens ha revelat que: “Aquest és un ral·li molt especial per a nosaltres, ja que només pel fet de poder estar entre els millors val la pena l’esforç que representa per a equips no professionals, com nosaltres, participar-hi. És un ral·li molt llarg, amb el que agafar un bon ritme, però sobretot mimant la mecànica, ens pot portar a un bon resultat final. El ‘handicap’ que tenim aquest any és que hem d’utilitzar obligatòriament uns compostos especials de Pirelli, que no podrem provar fins que comenci el ral·li, per tant no tenim clares les seves prestacions. Pel que fa al 206 WRC, la exhaustiva revisió a ‘Bozian Racing’ que hem dut a terme aquest estiu, espero que doni els seus fruits en aquest ral·li, on la majoria de trams passen dels 20 km, fins hi tot hi ha un tram de 38 km. Intentarem anar de menys a més. Hi ha molta competència, ja que consten 28 WRC inscrits i la majoria d’ells segueixen tot el campionat, sabem que tot i disposar d’una gran màquinaés el més antic dels que hi participen, així que ho tenim realment difícil, però això es converteix en un bon repte, i intentarem estar entre els primers pilots nacionals classificats.”

L’Albert i el Lluís, avui dijous a partir de les 20:00h, seran presents a la cerimònia d’inici del 44è Costa Daurada que tindrà lloc al Passeig Marítim de Salou al Podí. Pel que fa a la primera jornada del Catalunya, es tracta de la etapa amb més kilòmetres cronometrats del ral—li, on l’equip vigatà començarà la jornada cap a les 08:30h, amb 131,76 km per endavant, contra el rellotge, dividits en tres trams diferents a dues passades cadascun. Els trams de la primera etapa són: La Mussara (SS1-SS4) de 20,48 km., Querol (SS2-SS5) de 21,26 km. i el Montmell (SS3-SS6) amb 24,14 km.



Mes dades tècniques sobre la prova:
Trams cronometrats diferents: 3
Parcs d’Assistència: 2
Quilòmetres Totals: 511,52 Km.
Quilòmetres cronometrats: 131,76 Km.

Més informació de la prova:
www.albertorriols.com
www.wrc.com (Organitzador i Temps On-line)
www.rallyracc.com (Web Oficial del Rallye)

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com