Noticia

La victòria en el Ral·li Sprint de Sant Julià on l'Equip SIMM va tenir la primera pressa de contacte amb el Peugeot 206 WRC, permet a Albert Orriols un inici de temporada esperançador.
(03.03.2008)

Vic, a 3 de Març de 2008. Aquest cap de setmana es disputa el III Ral·li Open d'Avià. Suposa el tret de sortida al Campionat de Catalunya de Ral·lis d'Asfalt, una prova de coeficient 4 amb base a la mateixa població del Berguedà que dona el nom al ral·li. Amb Membrado, Zurita, Ollé i Segú com a principals rivals, l'Albert Orriols i en Lluís Pujolar es preparen per intentar per donar continuïtat al primer bon resultat obtingut de la temporada i aconseguir la segona victòria amb el seu nou i espectacular Peugeot 206 WRC, amb el que enguany tenen com a objectiu assolir el títol absolut al Campionat de Catalunya de Ral·lis d'Asfalt. Amb la victòria en el passat Ral·li Sprint de Sant Julià fa que l'Albert i en Lluís arribin molt optimistes a la primera cita puntuable de la temporada.

L'Equip SIMM, aprofitarà aquesta ocasió, per lluir la nova decoració del Peugeot 206 WRC, amb els colors habituals que l'Albert i el Lluís ens tenen acostumats a veure. Aquesta primera prova es presenta complexa segons comentava l'Albert Orriols, degut a dos factors, el primer pel fet de desconèixer encara les reaccions del cotxe o dit d'un altre manera, del desconeixement per ara del seu potencial. Per un altre banda, el fet de ser una cursa en el format de l'Open, al només poder realitzar una única pasada pels trams cronometrats secrets, fa que l'Equip SIMM surti a la prova amb peus de plom, a diferencia de les proves habituals del Campionat de Catalunya, on no sol haver límit de pasades de reconeixement.

L'Open d'Avià, de ser similar a l'anterior edició, estarà format per dos trams a dues pasades cadascun molt complicats i exigents, per la seva diversitat d'asfalt i condicions d'adherència. L'objectiu principal es continuar fent rodatge amb el nou cotxe per intentar agafar el ritme de carrera adequat, i si es possible medir-se amb els rivals que s'inscriguin a la prova.

El Ral·li-Open d'Avià, podrà ser seguit on-line desde el website de la Federació Catalana, www.fca.cat, també desde www.pde-racing.net, a més del website de la organització, www.escuderiagironella.com on tothom qui ho desitgi es pot descarregar quan sigui publicat l'itinerari, horaris i ubicació de la sortida, arribada i assistència del ral·li.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com