Noticia

L’Albert i el Lluís, de l’Equip SIMM, inscrits d’última hora al Ral·li Matadepera – V Ral·li Terrassa.
(26.11.2008)

Vic, a 26 de novembre de 2008.- El proper dissabte 29 de novembre es disputarà la penúltima cita del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt de la temporada 2008. En aquesta ocasió, l’Escuderia TRS ha estat l’encarregada de prendre l’iniciativa l’organitzar un ral·li en poc més d’un mes. La impossibilitat d’una altre esquadra esportiva d’organitzar la prova, prevista al calendari de la federació des de la seva publicació, ha estat determinant per l’Escuderia TRS per recuperar la seva prova. El Ral·li Matadepera – V Ral·li Terrassa tindrà coeficient (4).

Amb el títol absolut decidit el passat 56è Ral·li Costa Brava, l’Equip SIMM ha decidit participar a la prova vallesana per tal de poder afegir al seu estat de comptes el resultat que li faltava per sumar, tan sols necessiten 30 punts per aconseguir el subcampionat absolut. L’Equip viguetà tindrà la possibilitat d’afegir, en cas que tot surti bé, una nova victòria absoluta al seu palmarès particular.

Els possibles trams per on transcorrerà el Ral·li Matadepera – V Ral·li Terrassa son desconeguts per l’Albert, i al tractar-se d’un ral·li en format Open, al qual només és permès una passada el mateix dia al matí per realitzar les notes, serà un handicap a tenir en compte, sobretot pel primer cop que passin pels mateixos, però durant la segona i tercera secció l’equip de Vic provarà de millorar els seus cronos.

El Ral·li Matadepera – V Ral·li Terrassa, tindrà com a punt neuràlgic el Pavelló Poliesportiu de Matadepera, on es trobarà la oficina permanent de la prova des de les 06:00h. i el parc de treball a l’Avinguda Enric Genescà. El primer participant prendrà la sortida sobre les 10:30h.

 

Horaris – Ral·li Matadepera – V Ral·li Terrassa
Hora límit entrada Parc Tancat09:30h.
Publicació llista autoritzats – Taulell d’anuncis10:00h.
Entrega del briefing (per escrit) – Pòdium10:00h.
Sortida 1er participant (Pòdium)10:30h.
Arribada 1er participant (1ª Secció)12:25h.
Sortida 1er participant (2ª Secció)12:35h.
Arribada 1er participant (2ª Secció)14:45h.
Sortida 1er participant (3ª Secció)15:05h.
Arribada 1er participant (3ª Secció)16:55h.
Parcs d’Assistència (Avinguda Enric Genescà)12:25h.14:45h.


Més dades tècniques de la primera etapa:
Trams cronometrats diferents: 2
Parcs d’Assistència:4


Més informació de la prova:
www.albertorriols.com
www.escuderiatrs.com (Organitzador)
www.pde-racing.com (Temps on-line)

 

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com