Noticia

L'Albert Orriols, de l'Equip SIMM, ha participat durant aquest cap de setmana a la primera cita del Campionat de Catalunya de Muntanya "al Farell".
(20.04.2008)

Caldes de Montbui, a 20 d'Abril de 2008.- Avui diumenge s'ha dut a terme la XII+I Pujada al Farell, organitzada pel Montbui Racing Vallès. El pilot de l'Equip SIMM tancava l'acord amb el preparador i pilot de Demon Car, Santi Guitart, per a participar a la prova inaugural de la temporada de muntanya.

El pilot osonenc ha repetit experiència en el català de muntanya, i es que la temporada anterior ja va participar en aquesta mateixa prova però amb un Speed Car GT1000. L'Escuderia montbuienca va donar la possibilitat de realitzar uns entrenaments lliures, disputats durant la tarda del dissabte, on l'Albert va intentar adaptar-se el més ràpid possible al Demon Car, ja que no havia realitzat cap test previ amb aquest vehicle, nou per a ell i al qual no està acostumat a conduir.

Durant la disputa de la primera màniga de cursa l'Albert aconseguia un bon crono, de 2'50,32, quedant sisè de la classificació general i cinquè de la classe CM a 7,006 segons de Carles Mestres, que s'ha adjudicat la primera màniga de la cursa, i única per la majoria de pilots participants. El pilot de SIMM també va decidir no sortir a la segona màniga degut a la intensa pluja que va caure mentre començaven a disputar-la els primers vehicles i davant la impossibilitat de poder millorar el seu registre per la poca adherència de l'asfalt. Cal destacar que l'Albert ha millorat els seus registres respecte els entrenaments oficials, rebaixant els seus temps un total de 11 segons.

L'Albert, tot just deixar el Demon Car al parc tancat, ens comentà que "ha estat una molt bona experiència, llàstima de no poder disputar la segona màniga de cursa en sec, ja que segurament podíem haver millorat un parell de posicions. No obstant això ens hem anat adaptant a la diferent conducció del vehicle al que estic acostumat, al tractar-se d'un vehicle amb tracció al darrere, amb conducció a altes revolucions (12/13.000)".

La propera cita per l'Equip SIMM, serà el proper 10 de maig amb la disputa del 37è Ral.li Berguedà, puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral.lis d'Asfalt amb coeficient 5.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com