Noticia

L'equip SIMM a punt per afrontar el Ral·li Berguedà, en terreny de seu màxim rival.
(08.05.2008)

Vic, a 7 de Maig de 2008.- Aquest proper dissabte, dia 10 de Maig, es durà a terme la tercera cita puntuable de la temporada al català d'asfalt. Per aquesta 37a edició de la prova berguedana, l'escuderia Gironella ha preparat un ral·li amb un format diferent al d'altres edicions, sense repetir cap tram cronometrat, amb els del Ral·li Open d'Avià.

Un cop realitzats els reconeixements, l'Albert destacava que "els trams són molt ràpids, essent la meteorologia un factor a tenir molt en compte durant la prova, a més de córrer a casa del principal rival, en Josep Maria Membrado, on alguns dels trams passen a prop de la seva residència". L'objectiu de l'equip SIMM és el de tornar a pujar al podi final i lluitar amb l'equip local per la primera, i privilegiada, posició. "Això serà possible si la mecànica del Peugeot 206 WRC no dóna cap més ensurt, com ha estat a les anteriors i a les primeres preses de contacte".

Cal destacar que l'Albert tan sols va disputar en una ocasió el tram de "La Guardia", que va ser a l'edició del 2001 en sentit contrari al d'enguany, quan aquest participava al Volant-RACC amb el Peugeot 106. Pel que fa al tram Olost-Prats l'equip Osonenc no el realitza des de les temporades 2003-2004, llavors participant també al Volant, però amb el 206 XS. L'equip de Vic acata el rutómetre de l'actual edició del Ral·li Berguedà, organitzat per l'escuderia de Membrado, a més de disputar el trams de "Olost-Prats/Prats-Olost", habitual zona de pas del pilot local en ambdós sentits, essent a més el tram utilitzat per la realització dels tests del seu Maxi Mégane, fet que suposa un clar avantatge de cara a l'equip de casa.

Tot i això, l'Equip SIMM espera estar a l'alçada de les contraindicacions que se'ls presenten, volent no donar la paraula fins a la finalització de la prova, on l'Albert i el Lluís intentaran guanyar més d'un tram cronometrat.

El ral·li començarà a les 10:30, disputant-se 4 trams diferents a 2 passades cadascun: La Guardia (11,080 Km), Prats-Olost (10,000 Km), al matí i Alpens (10,800 Km), Olost-Prats (10,000 Km) a la segona secció de la prova.




Més informació de la prova:
www.albertorriols.com
www.escuderiagironella.com
www.pde-racing.com
www.fca.cat

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com