Noticia

L'Equip SIMM aconsegueix el seu objectiu finalitzant al podi del VI Ral·li Guilleries, en segona posició, a només 9 segons de la victòria.
(13.04.2008)

Vic, a 13 d'Abril de 2008.- Aquest cap de setmana s'ha disputat el 6è Ral·li Guilleries. Aquesta prova, igual que la temporada anterior, era la primera amb el coeficient més alt (8), i ha estat organitzada per la Escuderia 4Rodes. L'intensiva revisió a la qual va estar sotmès el Peugeot 206 WRC, així com el test realitzat dies enrere, han donat els seus fruits aconseguint pujar al podi, assolint la segona posició a només 9 segons de l'scratch. La prova ha patit aturades i retards intermitents durant tota la jornada amb l'anulació de dos trams.

L'equip SIMM sortia amb molta prudència al primer tram de 'Cladells', que havia de ser el segon tram cronometrat, però que desprès de la neutralització de la primera passada per Osor, es convertia en el tram inaugural de la prova. L'Albert i el Lluís, quedaven en segona posició per darrera del Maxi Megane de Membrado-Vilamala a tan sols 4'', molt bon crono, si tenim en compte que el tram era de 16,25 km., perdent només uns 0,2'' per km. A la segona d'Osor, imposen un fort ritme, però un desafortunat toc amb una tanca a una zona que patinava molt, els feia perdre uns segons importants, realitzant el tercer millor temps, quedant a 7,5" del Megane i a 1,3" de Joan Olle. A la segona passada pel tram de "Cladells", marcaven de nou un segon scratch, però en aquesta ocasió a 1,9 segons de Membrado, arribant a la mitja part del ral·li a 13,4 segons de la primera posició. Després del segon tram neutralitzat de la jornada, el primer pas per Collsaplana, l'equip Osonenc continuava realitzant un temps molt proper al de Membrado, quedant a 1,6 segons, tot i tenir problemes amb el seu embragatge i amb la quarta velocitat, ja que no funcionaven correctament.

En l'últim bucle de la jornada, un cop canviat l'embragatge a l'assistència i sense poder utilitzar la quarta velocitat, l'equip SIMM sortia a intentar retallar les diferències, aconseguint marcar l'scratch als dos últims trams (Collsaplana-Coll de Revell) retallant les diferències per 5,9", finalitzant la prova a 9" de Membrado-Vilamala. Els acompanyaven al podi, Olle-Izquierdo amb el Subaru Impreza WRC, a 1'00.8 de l'Equip SIMM.

L'equip Osonenc finalitzava, a més, en primera posició de la Classe 8 i tancava un bon resultat, aconseguint uns punts importants de cara al campionat, desprès d'un cap de setmana amb dos trams neutralitzats, per motius no gaire clars per part de la organització, així com pel que fa al temps canviant, amb la presència de la pluja als últims compassos del ral·li.

Ha estat un ral·li complicat degut als diferents canvis de meteorologia i a les neutralitzacions dels diferents trams, convertint-se a un ral·li al esprint en què hem aconseguit un molt bon resultat, tenint en compte els problemes mecànics que hem tingut i l’incidència al tram d’Osor que ens ha condicionat el resultat final del ral·li. Cap a la part del final del ral·li hem imposat un fort ritme aconseguit els dos scratch, cosa que ens dona confiança per afrontar els propers ral·lis per tornar a lluitar per la victòria”, comentava l’Albert al Parc Tancat del Ral·li.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com