Noticia

L'Equip SIMM, arriba al 6è Ral.li Guilleries amb ganes d'obtenir un bon resultat després de l'abandonament per problemes mecànics a la primera cita de la temporada, al III Ral.li Open d'Avià.
(09.04.2008)

Vic, a 9 d'Abril de 2008.- El 6è Ral.li Guilleries, que es disputa aquest cap de setmana, serà una nova oportunitat per l'Equip SIMM, per continuar realitzant mes kilòmetres amb el seu nou 206 WRC. El vehicle ha estat sotmès durant les últimes setmanes a una estricte revisió de tots els components del cotxe, revisió que ha permès a l'equip tècnic de Blancafort Motor a conèixer l'estat de desgast d'alguna de les peces esencials per aconseguir que l'Albert i el Lluís tinguin garanties de poder finalitzar la segona cita puntuable sense problemes mecànics.

El passat dia 2 d'Abril, l'Equip SIMM va tenir l'oportunitat de realitzar un segon test al tram de Collsaplana, test que van dur a terme conjuntament amb en Jordi Zurita, el qual va pilotar el Subaru Spec C de Grup N, Joseba Zapirain, del País Basc amb un Peugeot 206 WRC, i Marc Blazquez amb un Nissan 350Z, amb la presència al test de Xevi Pons, col.laborant amb els diferents pilots.

El 6è Ral·li Guilleries constarà de 4 trams diferents a dues passades cadascun. Es tracta dels trams d'Osor, Cladells, Collsaplana i Coll de Revell. Es realitzaran un total de 99,74 kilòmetres cronometrats, dividits en dues seccions. El centre neuràlgic de la prova serà, com es habitual, a Sant Hilari, amb el Parc d'Assistència ubicat a la Zona Esportiva, a les afores del poble, en direcció al tram d'Osor. El Ral·li té previst arrancar a les 9:00 i finalitzarà a les 20:18 a la Plaça de l'Ajuntament.

L'equip Simm té com a objectiu estar en el podi final del Ral·li per tal de poder agafar el màxim de punts possibles, donat que, tractant-se d'una de les proves de més coeficient (8), de cara al campionat és molt important no tenir cap ensurt i sumar un bon resultat. Mes informació de la prova a: www.quatrerodes.com

Ral.li en directe:
www.pde-racing.com
www.fca.cat
www.albertorriols.com

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com