Noticia

L'Equip SIMM, es veu obligat a l'abandonament per problemes al sistema d'embragatge a la primera prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, al III Ral·li Open d'Avià.
(08.03.2008)

Vic, a 8 de Març de 2008.- El 3er Ral·li Open d'Avià ha suposat aquest cap de setmana l’inici del Campionat de Catalunya de Ral·lis d'Asfalt, amb una prova de coeficient 4 molt compacta, entorn de la localitat berguedana que li dona nom, a tan sols quatre kilòmetres de Berga. L’Equip SIMM, tal i com es va avançar a l’anterior comunicat, va estrenar la decoració habitual de l’equip, aquesta vegada al Peugeot 206 WRC. Amb Membrado, Zurita, i Ollé com a principals rivals, l'Albert Orriols i en Lluís Pujolar prenien part a la primera cita de la temporada amb el propòsit de repetir la bona actuació aconseguida fa tan sols quinze dies al 11è Ral·li Sprint de Sant Julià. L’Equip SIMM, que tenia una nova oportunitat per a realitzar mes kilòmetres cronometrats amb el nou vehicle, encara en fase d’adaptació, s’ha vist obligat a l’abandonament a la segona especial, al tram de ‘Torre de la Petita’, d’uns 5,7 kms, on l’embragatge del Peugeot 206 WRC deixava “out” del ral·li a l’Albert i el Lluís.

L'Open d'Avià estava format per dos trams molt complicats i exigents, igual que la temporada passada, per la seva diversitat d'asfalt i condicions d’adherència. El ral·li començava amb un scratch de Josep Maria Membrado i Jordi Vilamala,  quedant l’Equip SIMM en segona posició a tant sols 3 segons, seguits molt d’aprop per Jordi Zurita, qui anirà acompanyat aquesta temporada per l’experimentat copilot mundialista, Xavier Amigo.

L’Albert Orriols, durant el dinar de germanor ofert per l’organització, comentava “en el primer tram tot just a 20 metres de la sortida hi havia un angle molt tancat en el que a l’efectuar el gir, el cotxe ha quedat parat, posteriorment hem sabut que ha estat un problema a l’electrònica de l’estratègia de sortida que disposa el 206 WRC, tot hi aquest incident, en el que hem perdut uns segons importants no hem perdut la desconcentració i hem imposat un fort ritme recuperant bona part del temps perdut, marcant el segon scratch a 3 segons del primer. Ja quan ens dirigíem al segon tram i disposats a atacar el liderat de la prova, l’embragatge del 206 wrc ha començat a patinar, tenint que abandonar a 2 kilòmetres de la sortida del mateix. Ha estat una llàstima ja que ens ha privat de la continuïtat amb el rodatge del nou cotxe i d’haver pogut arribar a l’assistència haguéssim pogut solucionar el problema”.

La propera cita de l'Equip SIMM serà el Ral·li Guilleries el proper 12 d’Abril on l'Albert Orriols i en Lluís Pujolar esperen poder optar per portar el seu Peugeot 206 WRC a lo mes alt del podí.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com