Noticia

L’Equip SIMM preparat per a un nou assalt, al 48è Ral·li 2000 Viratges.
(24.10.2008)

Vic, a 21 de octubre de 2008.- El proper cap de setmana, el dissabte dia 25 d’Octubre, serà el torn de la prova del Bages amb la disputa del 40è Ral·li 2000 Viratges. L’equip viguetà torna a l’activitat del Campionat de Catalunya de Ral·lis desprès de participar a la prova del mundial, a terres tarragonines, al 44è Rally RACC Catalunya-Costa Daurada.

Amb la victòria assolida al VII Ral·li Cassà de la Selva, la tercera de la temporada, l’Equip SIMM va retallar distàncies amb el seu màxim rival al campionat, Josep Mª Membrado, sense oblidar-nos de l’actual segon classificat, Eduard Forés. Amb un bon resultat a la prova de Manresa, l’equip del 206 WRC podria situar-se molt a prop del líder provisional del campionat fet pel qual, l’Albert i el Lluís, sortiran a per totes a la cita manresana. La 48a edició del 2000 Viratges, amb sortida des del Passeig Pere III de Manresa, i amb dos ubicacions pel Parc de Treball, el primer situat al Polígon Sant Isidre de Sant Fruitós de Bages pels trams del matí i el segon, pels trams de la tarda, estarà situat a Calaf. La prova del Bages suposa per l’equip de Vic la primera de dues proves consecutives, ja que tan sols quinze dies més tard es disputarà el Ral·li amb més coeficient del campionat, el 56è Ral·li Costa Brava. La prova estarà marcada per la climatologia canviant, habitual en aquesta cita de la temporada, així com pels trams de San Salvador, que ja als reconeixements es trobava molt brut, igual que el complicat tram de Torà, a les mateixes condicions, afegint el fet de disputar-se de nit la seva segona passada, sense comptar si la pluja farà acte de presència.

L’Albert, amb tot a punt per disputar el 2000 Viratges, comentava: Tenim per endavant dues proves en quinze dies, on segurament es decidirà el futur Campió de Catalunya i, per tant, les nostres opcions al campionat, que a dia d’avui es troba molt obert, tot i que estem convençuts que el resultat al Ral·li Costa Brava serà el determinant per a la classificació definitiva ja que és el de millor coeficient del campionat. Serà molt important intentar continuar retallant diferències en el Ral·li 2000 Viratges d’aquest cap de setmana. Segurament serà un Ral·li complicat pel que fa a la meteorologia, però evidentment sortirem a donar-ho tot. Hem tingut l’oportunitat de poder fer un bon rodatge en el Ral·li Costa Daurada, que esperem que hagi estat de profit per tal d’obtenir un bon resultat en aquest Ral·li. A la part del matí els trams seran molt ràpids, destacar el tram de San Salvador que segurament pel tipus d’asfalt estarà molt brut, i respecte a la part de la tarda, pràcticament tots els tramsés faran de nit, amb la complicació afegida que l’habitual i difícil tram de Torà tornarà a estar molt brut amb asfalt irregular, cosa que segurament marcarà el resultat final del Ral·li”.

L’Albert i el Lluís començaran la prova cap a les 09:30h., des del Passeig Pere III de Manresa, lloc on estarà ubicat el Podi. Amb l’itinerari idèntic al de l’anterior edició, l’Equip SIMM tindrà per davant 430,50 km., dels que 84,80 km. seran contra el crono. Els trams d’enguany són els següents: Castellfollit-Sant Salvador (A1-A2) de 7,7 km., Vilaredes (B1-B2) de 10,50 km., Hostal Nou-Torà (C1-C2) de 14,40 km. i per finalitzar Aleny (D1-D2) amb 9,80 km.



Més dades tècniques de la primera etapa:
Trams cronometrats diferents: 4
Parcs d’Assistència:5
Quilòmetres Totals: 430,50 Km.
Quilòmetres cronometrats: 84,80 Km.

Més informació de la prova:
www.albertorriols.com
www.bielaclubmanresa.com (Organitzador)
www.pde-racing.net (Temps on-line)

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com