Noticia

L'equip SIMM preparat un cop més, en aquesta ocasió pel 21è Ral·li Girona.
(19.05.2008)

Vic, a 19 de Maig de 2008.- El proper dissabte, dia 24 de Maig, es celebra la quarta prova puntuable de la temporada al català d’asfalt. Es el torn del 21è Ral·li Girona, aquesta cita serà organitzada per la Escuderia Baix Empordà, amb uns trams que recorden la configuració del antic "Cales de Palafrugell", amb el parc de treball i la base del ral·li situats a Riudellots de la Selva.

Després del cap de setmana, que l’equip SIMM ha aprofitat fer realitzar els reconeixements, l’Albert destacava que “la meteorologia pot tornar a ser un fet determinant del resultat final del ral·li, si és així, esperem estar en aquesta ocasió, més de sort en l’elecció dels neumàtics. Al tractar-se d’una prova d’alt coeficient serà molt important agafar com més punts millor. Esperem tornar a lluitar per la victòria”. L’objectiu de l’equip SIMM és el de tornar a pujar al podi final i lluitar amb Membrado per la primera, i privilegiada, posició. Per últim, el pilot osonenc afegí que “els trams trobarem un asfalt amb diferents tipus de grip, fet suposarà molt important saber agafar un bon ritme a cada zona”.

L’equip SIMM, que amb la victòria en l’anterior prova va millorar la seva classificació al Campionat de Catalunya, pujant des de la quarta fins a la segona posició, espera poder treure un bon resultat en aquest ral·li, que els permeti assolir o retallar diferències al liderat del campionat.

El ral·li començarà a les 9:30, tenint per endavant 5 trams diferents a 2 passades cadascun. Els parcs d’assistència (5), estaran situats al polígon industrial de Riudellots de la selva, finalitzant el ral.li a les 20:37 al pàrking de l’Ajuntament.




Més informació de la prova:
www.albertorriols.com
www.grn.es/ebe
www.pde-racing.com
www.fca.cat

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com