Noticia

L’Equip SIMM previ a la participació en el VII Ral.li Cassà.
(27.09.2008)

Vic, a 22 de setembre de 2008.- El proper dissabte, dia 27 de setembre, es disputarà el Ral—li Cassà amb coeficient 5.
Enguany, la prova l’organitza l’Escuderia WRC Management juntament amb la revista Pista i Ral—li, desprès de la decisió de l’Escuderia Quatre Rodes de no organitzar les proves que tenien previstes per la part final de la temporada.

L’Equip SIMM ha sotmès, després de la parada estiuenca, a una exhaustiva revisió i posta a punt del Peugeot 206 WRC al preparador ‘Bozian Racing’ a França, per tal de poder afrontar la resta de temporada amb garanties i per intentar estar a prop de la següent victòria absoluta de la temporada. Aquesta edició del Ral—li de Cassà te com a novetat el tram de Romanyà (11,60 km), seguit de tres trams cronometrats més: Sant Grau (11,40 km), Santa Pellaia (7 km) i els Angels
(15,51 km).

Abans d’encarar aquest nou repte, l’Albert, ens comentà: “Pel que fa al cotxe, s’ha portat en aquesta ocasió a fer una revisió al reconegut preparador “Bozian Racing”, ex equip satèl—lit de Peugeot Sport, per intentar aconseguir una bona fiabilitat i a la vegada fer el cotxe molt més competitiu, aprofitant per ajustar tots els reglatges i modificant les cartografies, amb l’intenció que ens permeti afrontar les darreres proves amb un mínim de garanties. Tenim un final de temporada molt apretat, al ral—li d’aquest cap de setmana serà molt important obtenir un bon resultat de cara el campionat. El proper dimarts ens traslladem a Salou per realitzar els reconeixements del Ral—li Catalunya Costa Daurada, prova puntuable per el Campionat de Món, on aprofitarem al màxim el fet de poder realitzar 353 km. de trams cronometrats, quasi l’equivalent als que portem realitzats en la present temporada, per acabar d’adaptar-nos al 100% amb aquesta màquina. Això ens servirà per poder afrontar al màxim nivell les altres dues últimes proves del Català, a la que una d’elles serà el Ral.li Costa Brava, puntuable per el campionat d’Espanya, amb el màxim coeficient, on segurament, si no tenim cap contratemps, és decidiran les nostres opcions al campionat de Catalunya d’asfalt”.

Durant la celebració del VII Ral—li Cassà, a l’assistència de Blancafort Motor, tots els participants del ‘I Concurs fotogràfic Equip SIMM 206 WRC’ podran recollir els seus premis. Cal recordar que hauran de dur un document identificatiu per poder-lo recollir. El ral—li començarà a les 08:30, tenint que realitzar 4 trams diferents a 2 passades cadascun. Hi hauran cinc parcs d’assistència, situats al Pàrking Polivalent de Cassà, finalitzant el ral—li a les 20:20h a Cassà.



Mes dades tècniques sobre la prova:
Trams cronometrats diferents: 4
Parcs d’Assistència: 5
Quilòmetres Totals: 300,26 Km.
Quilòmetres cronometrats: 91,02 Km.

Més informació de la prova:
www.albertorriols.com
www.pista-i-rallye.com (Organitzador)
www.telefonica.net/web2/wrcmanagement (Organitzador)
www.pde-racing.net (Temps on-line)

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com