Noticia

Meritòria cinquena plaça d’Albert Orriols en el Rallye Rías Baixas
(29.07.2021)

Albert Orriols afrontava aquest cap de setmana un nou desafiament, el Rallye Rías Baixas.

“Molt contents amb el resultat final, sobretot, després de com se’ns va complicar l’inici del ral•li”, va comentar al final de la prova gallega Albert Orriols. “En les superespecials del divendres no vam voler arriscar i vam cedir una mica de temps, però pitjor ens va anar en el primer bucle del dissabte. L’elecció de pneumàtics no va ser encertada, ja que ens esperàvem que les especials estiguessin més eixutes i fins i tot ens va enxampar la pluja. Aquí vam perdre bastant temps respecte al cap”.

Malgrat això, el pilot català del Skoda Fabia R5 no va llançar la tovallola i va iniciar una gran remuntada a partir d’aquest moment en unes segones passades pels trams amb l’asfalt més eixut.

“Encara que no havíem corregut mai el Rías Baixas, vam anar de menys a més, coneixent les especials en un campionat en el qual molt dels nostres rivals coneixien bé aquest ral•li. Amb les rodes adequades, vam poder començar a atacar una miqueta més i vam ser recuperant llocs, passant de l’onzena a la sisena plaça”, va explicar l’osonenc.

Abans de l’última secció del Rallye Rías Baixas, Orriols tenia a tir la cinquena posició i no va dubtar a llançar-se a l’atac. Tal dit tal fet, un cinquè i un quart scratch en les dues últimes especials li van valer per a fer-se amb el cinquè lloc en la classificació general de la prova gallega.

“Quedem satisfets de la nostra actuació, llàstima de l’inici de ral•li, si no haguéssim perdut tant de temps al principi podríem haver aspirat a alguna cosa més. Així i tot, estem molt contents amb el nostre ritme de carrera i haver pogut superar a alguns pilots locals que sempre són molt competitius en aquests trams”, va afegir un Orriols molt satisfet pel resultat collit en terres gallegues.


Clasificació General - FINAL

1º J.A. Suárez - A. Iglesias (Skoda Fabia R5)
2º J. Pérez - A. Martínez (Citroën DS3 R5) +1:37.3
3º S. Vallejo . A. Louro (Porsche 997 GT3) +2:01.4
4º P. Rey - L. Hernández (Skoda Fabia R5) +2:42.0
5º A. Orriols - Ll. Pujolar (Skoda Fabia R5) +3:51.7
6º D. González - G. Piris (Ford Fiesta N5) +4:10.1
7º O. Palacio - I. Aviño (Ford Fiesta R5) +4:44.0
8º J. Cagiao - A. Blanco (Renault Clio Rally5) +4:50.6

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com