Noticia

Nova victoria en Gr.N i podi absolut per Orriols-Pujolar al Ral·li Osona. Albert Orriols situa el seu Subaru Impreza Spec C - SIMM entre mig dels WRC que lluitaven per la victòria absoluta.
(01.07.2006)

Vic, a 3 de Juliol de 2 0 0 6.- La prova de casa per l'Albert Orriols i en Lluís Pujolar va ser un gran èxit, confirmant les excel·lents prestacions del Subaru Impreza Spec C - SIMM de Gr. N sobre asfalt i la bona compenetració entre ambdós. El pilot osonenc no nomès dominà amb autoritat des de l'inici la classificació reservada als Gr.N si no que a més a més, va tenir una intensa lluita amb el Subaru Impreza WRC de'n Joan Ollé per la tercera posició del ral.li, posició que finalment firmaven els pilots de SIMM. En l'arribada al podi de la Plaça Major de Vic, Orriols-Pujolar es situaven per davant de diferents equips amb vehicles tant potents com el Seat Córdoba WRC de Crivillé, el Seat Ibiza Kit Car de Solé o el Mistsubishi Lancer Evo IX - Gr.A de Pou. Aquest gran resultat permet a l'Equip SIMM liderar en solitari el Campionat de Catalunya de Ral·lis en l'apartat de Gr.N i sitúa a més a més a Orriols-Pujolar en la segona posició de la classificació absoluta del campionat.

El poc temps que separava el Ral·li Osona del Criterium del Berguedà va ser suficient perquè Blancafort Motor, que són els responsables del manteniment de l'Impreza d'Orriols poguessin treballar juntament amb el pilot osonenc en la posta a punt de les suspensions RSSP que munta el cotxe. "Hem fet un pas endavant en quan a estabilitat," explicava l'Albert Orriols després dels primers trams. "Hem aconseguit un comportament molt equilibrat i el cotxe va funcionar de forma impecable durant tot el ral·li. Només a La Trona vàrem tenir petits problemes de subviratge, que en bona mesura eren deguts a la brutícia que havia quedat en la instal·lació del mur de protecció que hi havia en bona part del recorregut i que s'accentuava en els últims quilòmetres degut a l'extrema calor que provocava un sobreescalfament important dels pneumàtics" .

Si el domini en Gr.N va quedar palès en els primers trams del matí, no va passar el mateix en la lluita pel podi. "Tot i que el nostre objectiu era el Gr.N, ens trobàrem immersos en u interessant lluita amb en Joan Ollé i el seu Subaru Impreza WRC amb el que inesperadament lluitàvem per la tercera posició absoluta. Això ens animà al ral·li i durant tot el dia les diferències amb l'Ollé varen ser mínimes", comentava el pilot de SIMM. l'Albert Orriols. Després d'estar en tot el dia separats per tant sols 1 o 2 seg. en la general, en començar la quarta i definitiva secció Orriols-Pujolar consolidaven la tercera posició quan una avaria mecànica de Ollé-Izquierdo avançava el desenllaç en la lluita pel podi.

En acabar el ral·li la satisfacció de l'Albert Orriols i en Lluís Pujolar era patent: "hem corregut molt però molt a gust, ja que el cotxe ha anat com un rellotge. Fins i tot ens hem pogut permetre alguna concessió a l'espectacle i tot, en definitiva, ens ha sortit un ral·li rodó, rebaixant amb escreix els temps que teníem de l'any passat amb el Mitsubishi Evo VIII", concloïa el pilot osonenc.

La propera cita, abans d'un merescut descans estiuenc, per l'Equip SIMM serà el Ral·li d'Andorra que tindrà lloc el proper 22 de Juliol al principat veí.


transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com