Noticia

Orriols defensa el seu liderat en Gr.N al Campionat de Catalunya de Terra amb una segona posició
(02.09.2006)

El pilot de SIMM va patir varis contratemps que el varen impedir assolir la victoria de Gr.N i un podi en la general.

Vic, a 5 de Setembre de 2 0 0 6.- La primera cita postvacacional de l'Equip SIMM tenia lloc a Cervera on es remprenia l'activitat del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra. L'Albert Orriols i en Lluís Pujolar sortien amb el seu Subaru Impreza Spec C a la prova de La Segarra amb la lluita pel gr.N com a màxim objectiu. Precisament la lluita per defensar el liderat del Gr.N sería més dura que mai ja que apart de l'Impreza de Pons-Izquierdo a aquesta cursa s'hi afegien tres Mitsubishi Lancer, el de Zurita-Sanchez, el de Folch-Argemí i el de Fuertes-Vicente.

Als pocs quilòmetres del primer dels trams programats varen començar els primers problemes pel Subaru Impreza - SIMM d'Orriols-Pujolar. "Al primer tram sortíem cada minut i de seguida es va veure que la pols ens portaria problemes," comentaba l'Albert Orriols. "A menys de la meitat del primer tram, i després d'un rasant, feiem un recte en un angle ja que la pols que hi havia flotant ens impedia veure el revolt" , explicaba el pilot de SIMM. Aquest incident, degut a les corresponents maniobres per retornar a la carretera, apart del temps perdut per trobar-se la pols del cotxe que el precedia, feia que Orriols-Pujolar perdéssin 36" respecte a Sabán-Lucas, que obrien pista, i 22" respecte a Pons-Izquierdo, els màxims oponents en la lluita pel Gr.N

Un tercer scracth en el segon tram del dia permetía a Orriols-Pujolar recuperar 7", però en tornar al primer tram, un recte primer i una virolla en una paella molt tova, i amb molta pols solta després, provocaven que el Subaru Imprezza - SIMM es situés ja a 30" del de Pons. L'excel·lent registre d'Orriols en la última de les especials, repetint la tercera posició però a tan sols 2" del primer, i 10" més ràpid que en la passada anterior, servía perquè el pilot osonenc reduís fins a més de la meitat la diferència amb Pons però el deixava a 13" de la tercera posició de la general i primera de Gr.N. Finalment Orriols-Pujolar assolien, així mateix, la quarta posició absoluta.

"Ha estat una llàstima que se'ns hagi entrevessat el primer tram ja que crec sincerament que el nostre ritme era molt bo i que haguéssim optat clarament per la victòria de Gr.N i per estar molt endavant en la classificació final", analitzava el pilot osonenc. "Malgrat tot, hem sumat uns punts molt importants de cara el campionat i això és important"

UN SETEMBRE AMB MOLTA ACTIVITAT

El Ral·li de Cervera ha estat el primer de tres caps de setmana consecutius d'activitat automobilística per l'Albert Orriols. El proper cap de setmana el pilot de SIMM prendrà part,
per primera vegada en la seva carrera esportiva en les tradicionals 24 Hores de Barcelona, la cursa de resistencia més important que es fa al nostre país.

L'Albert Orriols s'enquadrarà a l'Equip Scalextric-Montlau-Autoequip Competició, que amb un Clio Cup 2006 tindrà com a companys d'equip a l'Emili Alzamora, en Josep Mª Membrado i en Jaume Serrano. "Es una experiència completament nova per mi però crec que molt interessant. S'haurà de veure com em sento envoltat per d'altres participants tota l'estona però estic segur que m'hi aniré adaptant", comentava el pilot osonenc. En els entrenaments lliures disputats a Montmeló el divendres passat, Orriols va rodar a un bon ritme, entre 2,07" i 2.08", molt semblant al ritme dels seus companys d'equip, pel que sembla que serà un equip molt compacte.

Pel que fa a la activitat als ral·lis, l'equip SIMM retornarà al Ral·li de Viladrau, puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis d'asfalt, el proper dia 16. L'anul·lació del Ral·li de Terra de Madrid, que coincidia amb el Viladrau, permetrà a Orriols-Pujolar plantejar-se presentar-se a la linia de sortida de les proves del Campionat d'Espanya de Terra si no hi ha més problemes de calendari.


transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com