Noticia

Orriols prepara la temporada 2007 en que es centrarà en l’asfalt amb un podi al Ral·lisprint de Sant Julià.
(25.02.2007)

L’Equip SIMM és tercer en la tradicional primera cita de l’any

Vic, a 27 de Febrer de 2007.- L’Equip SIMM format per l’Albert Orriols i en Lluís Pujolar estan a punt per una nova i intensa temporada 2007 en la que faran front a renovats reptes. L’Equip SIMM centrarà enguany les seves participacions en dos fronts: el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt i el Campionat de Catalunya de Ral·lis, també sobre asfalt.

“La novetat més important aquesta temporada és que tenim previst disposar de dos cotxes”, desvela l’Albert Orriols. “D’entrada, l’experiència als ral·lis més importants sobre asfalt que vàrem disputar l’any passat, el Catalunya-Costa Daurada del mundial i el Costa Brava de l’estatal, ens varen sortir molt bé i això ens ha animat a provar noves experiències i farem un programa al nacional d’asfalt amb el nostre Subaru Impreza Spec C que serà potenciat al màxim de Gr.N. Aquesta temporada serà de descobriment ja que amb la limitació dels reconeixements a tan sols 2 passades ens limitarà clarament les possibilitats”, comenta el pilot de SIMM.

El segon front també és ambiciós, “hem aconseguit molts èxits al Campionat de Catalunya de Ral·lis, que han culminat amb la consecució dels dos últims títols de Gr.N. Enguany volem augmentar la nostra ambició i lluitar pel títol absolut”, desvetlla el pilot osonenc. Aquest nou objectiu, el Campionat de Catalunya de Ral·lis, implica pujar un esglaó en quant al nivell del vehicle a pilotar, i per això “estem en negociacions per adquirir un Peugeot 206 WRC per poder-nos enfrontar als nostres rivals en igualtat de condicions. Això suposarà un nou repte tant a nivell tècnic com a nivell de pilotatge”, conclou Orriols.

Per preparar la temporada, l’Albert Orriols i en Lluís Pujolar prenien part en la que cursa que cada any obre la temporada a Catalunya, el Ral·lisprint de Sant Julià de Vilatorta. L’objectiu d’aquesta cursa era la de provar noves homolagacions FIA de Gr.N, com les rodes amb llanta de 18 polzades amb perfil més alt pel Subaru Impreza - SIMM. Una punxada a la primera passada feia perdre 45” a Orriols-Pujolar que acabaven el tram en vuitena posició. Tot i això, una espectacular remuntada els portava al tercer lloc absolut, en una cursa que “va ser una simple presa de contacte per començar a preparar la participació al Vila Joiosa, primera prova puntuable del Campionat d’Espanya. En punxar en la meitat del primer tram, llavors ens vàrem dedicar a gaudir de la jornada i a donar espectacle al nombrós públic present, tot i que en la última cronometrada, amb la tromba d’aigua que va caure ens va sortir un bon temps, tot i anar amb rodes de sec”, explica Orriols que apart de ser tercer contra el rellotge, també es va endur el tercer lloc en el tradicional Concurs de Tibades que cada any organitzen diverses penyes d’aficionats a la ‘paella de la cantina’.

El proper dia 10 de Març comença la temporada a Catalunya amb la disputa del Ral·li Open d’Avià, puntuable amb coeficient 4 pel Campionat de Catalunya. Aquesta cursa serà a més la preparació definitiva de la primera cita important de l’any, el Ral·li de Vilajoiosa que es disputarà en terres alacantines el proper 24 de Març.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com