Noticia

Orriols-Pujolar disparats cap el títol de Gr.N i el subcampionat de catalunya de ral·lis després del Ral·li Viladrau.
(16.09.2006)

El segon lloc absolut i una incontestable victòria en Gr.N consoliden les aspiracions de l'Equip SIMM.

Vic, a 18 de Setembre de 2 0 0 6.- La intensa activitat del mes de setembre portava aquest passat cap de setmana a l'Albert Orriols al Campionat de Catalunya de Ral·lis d'Asfalt, després d'una bona experiència a les 24 Hores de Barcelona el cap de setmana anterior. Novament acompanyat per en Lluís Pujolar, el pilot osonenc aconseguia a Viladrau una brillant segona posició absoluta, i primera de Gr.N que el consolida en el segon lloc absolut del Campionat de Catalunya de Ral·lis i en el liderat de Gr.N

El Ral·li de Viladrau suposava el retorn a l'asfalt després d'un llarg parèntesis de més de dos mesos sobre aquesta superficie. "De fet, abans de Viladrau, vaig tenir la oportunitat de disputar les 24 Hores de Barcelona amb un Renault Clio Copa 2006 de l'Equip Montlau Competició - Autoequip, fent equip amb Josep Mª Membrado, Jaume Serrano i Joan Manel Alcaraz" , comentaba l'Albert Orriols abans de prendre la sortida al Viladrau novament amb el Subaru Impreza Spec C, "tot i que la experiència va ser positiva, en el sentit que vaig descobrir noves sensacions, sobretot pel fet de rodar envoltat per d'altres cotxes, amb repetits avançaments. El haver disputat les 24 hores va ser en realitat un punt i apart, ja que res té a veure el Clio que conduiem i el ritme al que anàvem, amb el Subaru que portem aquí en els trams d'asfalt de carretera", aclaria el pilot de SIMM ja totalment desconnectat de l'experiència de Montmeló.

Totalment concentrats en el sempre difícil i tècnic tram d'Osor, el primer del ral·li, Orriols-Pujolar ja deixaven clares quines eren les seves intencions ja que el temps marcat va estar a tant sols 4" de Zurita-Sanchez i empatat amb Membrado-Vilamala, els dos equips que es jugaven teòricament la victòria. "El nostre equip és cada vegada més competitiu i ens estem apropant als temps de davant, ja que ens trobem cada vegada més còmodes amb el cotxe, i això vol dir poder optar fins i tot per l'scratch" , comentaba un satisfet Orriols a la mitja part, després d'haver superat a Membrado en diverses ocasions i haver-se quedat molt a prop del Cordoba WRC de Zurita en les dues passades per Osor (3" i 4" respectivament). "Llàstima que el tram de Coll de Bracons no se'ns va donar gens bé. La part estreta del tram no era la més adequada pel nostre cotxe que no es mou tant bé en zones tant revirades, i apart, a la segona passada no varem afrontar el tram amb els pneumàtics que tocaven ja que una ploguda pocs minuts abans del tram el va deixar ben moll, i l'afrontavem amb pneumàtics de sec", puntualitzava el pilot osonenc, situat en el segon lloc de la general després de l'abanonament de Membrado i marcant un altre excel·lent registre a la segona passada a La Trona, a tan sols 2" de Zurita.

La segona volta va ser la confirmació de les prestacions d'Orriols-Pujolar. "A la segona volta varem estar molt a sobre del Córdoba de Zurita, quedant a tant sols 1" en les dues passades de La Roca, però sobretot a Espinelves, on varem rebaixar el nostre crono de 9" entre la primera i la segona passada i això ens va permetre aconseguir el nostre primer scratch absolut", explicava Orriols.

Al final, Orriols-Pujolar aconseguíen una brillant segona posició absoluta i guanyaven de forma destacada el Gr.N pel que tenen molt consolidats tant el subcampionat absolut com el liderat de Gr.N quan només manquen dues proves per finalitzar el campionat, encaminant-se de dret cap a l'objectiu marcat per l'Equip SIMM a la present temporada.

La propera cita de l'Equip SIMM amb el Campionat de Catalunya de Ral·lis serà el Ral·li Costa Brava, puntuable pel Campionat d'Espanya de l'especialitat i on serà molt interessant veure com es troben Orriols-Pujolar en relació amb els Gr.N més ràpids del nacional. Abans, però, l'Equip SIMM torna a tenir una cita amb la terra amb la ocasió del Ral·li de Figueres, que tindrà lloc el dia 1 d'octubre.


transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com